Echo: Clyne lysten på en overgang til Anfield

Klubben forbereder et nytt bud på Southampton-back Nathaniel Clyne (24), skriver lokalavisen Liverpool Echo. De røde ser på landslagsspilleren som en svært viktig brikke for kommende sesong.

Southampton har tilbudt Clyne en kontraktsforlengelse, men innser ifølge Liverpool Echo at spilleren trolig glipper i sommervinduet. Derfor ønsker de å gjøre sitt for å komme så godt som mulig ut av situasjonen, og klubben har følgelig satt en prislapp på 15 millioner pund.

Ryktebørsen: Chelsea ønsker Raheem Sterling

I slutten av forrige måned fikk Liverpool nei da de foreslo 10 millioner pund for 24-åringen, men rødtrøyene vil kjempe for å fylle høyrebackplassen som etterlates etter Glen Johnsons farvel. Lokalavisen på Merseyside skriver at Liverpool nå gjør seg klar til å varte opp med et nytt og forbedret bud på England-spilleren.

Ifølge avisen er Clyne interessert i en overgang til Liverpool. Manchester United følger også situasjonen, men ventes å fortsette søket etter en ny høyreback andre steder.

Clyne har notert seg for 104 kamper i Southampton-drakt etter overgangen fra Crystal Palace i 2012. Den London-fødte spilleren ble byttet inn til sin femte landskamp i går ettermiddag.