Echo: «Handlet ikke om penger»

Liverpool Echo skriver at det aldri var et spørsmål om penger når Steven Gerrard bestemte seg for å forlate klubben. Kapteinen har vurdert det siden november.

I november ble Steven Gerrard tilbudt en 12 måneders forlengelse av sin nåværende avtale, og siden den gang har han vurdert sin fremtid. Det endte med at det i kveld kom ut at han har bestemt seg for å forlate Liverpool FC ved sesongslutt.

 

Gerrard har vært klubbkaptein i 12 år, en lenger periode enn noen annen spiller, og er kanskje klubbens beste og viktigste spiller i historien.

 

Echo skriver at penger aldri var tema for 34-åringen, som tidligere har avslått lukrative overganger til klubber som Chelsea, Real Madrid og Bayern München. Det hele handlet om spilletid, for en spiller som har blitt hvilt mer enn normalt denne sesongen.

 

Lokalavisen skriver at MLS trolig blir Gerrards neste utfordring. Han skal være tilbudt en toårskontrakt av Los Angeles Galaxy - men også klubber i midtøsten skal være interessert.

 

Grunnen til at Gerrard har bestemt seg for å offentliggjøre avgjørelsen skal være fordi han ikke ønsker at spekulasjonene skal være en distraksjon for Brendan Rodgers i den andre halvdelen av sesongen.

 

Det eneste store klubbtroféet Steven Gerrard ikke har vunnet er Premier League. Han er fortsatt den eneste spilleren som har scoret i finalene av Champions League, UEFA cupen, FA cupen og ligacupen.