ECHO: – Ingen enighet om Grujic

Lokalavisen bekrefter at Liverpool jakter Marko Grujic, men insisterer på at ingen avtale er i boks.

Det har versert rykter og rapporter om at Liverpool skal ha kommet til enighet med Røde Stjerne Beograd om et kjøp av midtbanetalentet Marko Grjuic til £4,4 millioner. Dét hevder James Pearce, som følger Liverpool svært tett, at ikke stemmer.

– Liverpool holdt produktive samtaler med Grujics representanter for om lag ti dager siden, og håpet er at de snapper talentet foran nesen til Inter Milan (som også jakter spilleren), skriver Pearce i Echo.

Han bekrefter også at uansett hvilken avtale som finner sted, vil Grujic fortsette i klubben ut sesongen, fordi han vil være med og forsikre at klubben når Champions League-spill neste sesong.

Bekymrede foreldre

Klopp skal være en stor beundrer av talentet, mens spillerens foreldre er bekymret fordi den serbiske duoen Milan Jovanovic og Lazar Markovic ikke lykkes på Anfield. De frykter at Grujic, som også er fra Serbia, heller ikke skal lykkes på Anfield.

Samtidig håper Merseyside-klubben at Klopps fortid med unge spillere skal være nok til å overbevise ham til å signere en kontrakt med Liverpool.

– Jeg vet at jeg blir her ut sesongen. Jeg har hatt samtaler med Liverpool, men ikke fått noen tilbud, skal spilleren ha uttalt. 

LES OGSÅ: Dagens ryktebørs