Echo: LFC vil kvitte seg med flere spillere

Liverpool vil selge unna det som Liverpool Echo beskriver som «dødkjøtt» i sommer, og lokalavisen hevder at Fabio Borini er blant spillerne som vil forsvinne ut porten på Anfield.

Brendan Rodgers kommer til å selge en del spillere som han anser som overflødige i Liverpool, melder Echo.

Glen Johnson og Brad Jones vil ikke få fornyet sine kontrakter, og vil således vederlagsfritt kunne skrive under for andre klubber, og Anfield-klubben vil gjøre et nytt forsøk på å få solgt Fabio Borini.

Italieneren har ikke startet en eneste kamp etter at han scoret i seieren over Aston Villa i midten av januar. Han har faktisk ikke spilt ett eneste minutt siden FA-cupkampen mot Bolton den 4.februar. Da Daniel Sturridge ble erklært skadefri havnet han nemlig enda lenger bak i spissøken.

Det store spørsmålet er om Borini vil vise seg å være like sta som i tidligere transfervinduer. Brendan Rodgers gjorde det helt klart for italieneren at han aktet å selge ham i august, men spilleren selv takket nei til overganger til Sunderland og Queens Park Rangers. Liverpool vil utvilsomt være veldig heldige om de denne gangen får tilbud om en overgangssum i nærheten av de £14M som Sunderland la på bordet i fjor.

James Pearce i Echo tror heller ikke at Mario Balotelli er Liverpool-spiller når neste sesong trilles i gang. Liverpools eiere ønsker ikke å sitte på benkeslitere som tjener over £100,000 i uken.

Sebastian Coates er en annen spiller som ikke synes å ha noen fremtid på Anfield. Midstopperen har slitt med å få spilletid under sitt sesonglange lån hos Sunderland, og har startet bare to kamper for The Black Cats. Coates sin kontrakt med Liverpool strekker seg til sommeren 2016, så Liverpool vil trolig la uruguayaneren gå på billigsalg.

Echo skriver at Liverpool også vil være ute etter å kvitte seg med den utlånte duoen Iago Aspas og Luis Alberto. Rodgers må i løpet av sommeren også bestemme seg for om han vil satse på karer som Andre Wisdom, Tiago Ilori og Joao Carlos Teixeira etter deres låneopphold, eller la de gå til andre klubber.

Lokalavisen mener også at klokken tikker for Javier Manquillo og Jose Enrique. Manquillo har bare startet to kamper etter nyttår. Han er på et toårig lån fra Atletico Madrid, men Liverpool kan komme til å terminere avtalen etter en sesong. Jose Enrique har slitt med skader, og med bare ett år igjen av kontrakten med Liverpool er spanjolens fremtid usikker.

Jon Flanagan er nå skadefri igjen, og vil håpe å få en ny kontrakt med Liverpool.