Edvard signerte i ettermiddag

I ettermiddag signerte 14 år gamle Edvard Sandvik Tagseth fra Frosta en prekontrakt med Liverpool. Han er nå bundet til Anfield-klubben til 2019.

Kontrakten som unge Sandvik Tagseth har signert med Liverpool er en såkalt pre-kontrakt, som innebærer at han flytter til Liverpool for å trene på heltid fra den dagen han fyller 16 år, i januar 2017. Frem til da vil han pendle mellom Frosta og Liverpool. Kontrakten binder stortalentet til Liverpool frem til mai 2019.

Familien Sandvik Tagseth reiste til Liverpool på torsdag, og "Eddi" signerte kontrakten med Anfield-klubben fredag ettermiddag.

- Ut inneværende år er planen å reise over til Liverpool-akademiet ei uke hver måned. Etter nyttår økes lengden på Liverpool-oppholdet til to uker hver måned, noe jeg vil fortsette med til jeg fyller 16 år, uttalte "Eddi" til Liverpool.no da vi besøkte ham hjemme på Frosta for en uke siden.

LES OGSÅ: TI KJAPPE MED FROSTAS MESSI

Liverpool FC har lovet å ordne med en leilighet til Edvard, hvor det vil være plass til hele familien. Og planen er at enten far eller mor skal være med over på alle oppholdene før han bosetter seg permanent på Merseyside som 16-åring.

I neste The Kopite, som kommer i første halvdel av september, kan du lese et lengre intervju med Edvard Sandvik Tagseth og faren Tore Tagseth.