EM-kvalik og Copa America i helgen

Copa America er i full gang, og i helgen spilles det også en rekke EM-kvalifiseringskamper. Dette betyr at flere av Liverpools førstelagsspillere vil være i aksjon for sine respektive landslag.

Wales møter Belgia til EM-kvalifiseringskamp på Cardiff City Stadium i kveld klokken 20.45. Joe Allen og Danny Ward er i walisernes tropp, mens Simon Mignolet og Divock Origi er å finne i Belgias tropp.

Samtidig spiller Kroatia mot Italia i Split, hvor Dejan Lovren er i kroatenes tropp.

Lørdag klokken 20.45 skal Lazar Markovic og hans Serbia bryne seg på Danmark i Parken. En match som for øvrig blir vist på MAX.

Et kvarter senere, klokken 21.00, sparker Uruguay med Sebastian Coates i troppen i gang sin første kamp i Copa America, mot Jamaica.

Mamadou Sakho og Frankrike gjester Albania, hvor de spiller privatlandskamp på Elbasan Arena lørdag klokken 18.00.

Søndag klokken 18.00 skal så England i ilden, i EM-kvalifiseringskamp borte mot Slovenia. Raheem Sterling, Jordan Henderson, Adam Lallana og James Milner er i troppen til Roy Hodgson. Også denne kampen blir sendt på MAX.

Martin Skrtel og Slovakia har hjemmekamp mot Makedonia i sin EM-kvalifiseringsgruppe. Kampstart er klokken 20.45 på søndag.

Samme kveld, klokken 23.30, skal Philippe Coutinho og Brasil i ilden for første gang i årets Copa America. Motstander i Temuco er Peru.

SJEKK VÅR TV-LISTE HER