Europa League på MAX og Eurosport

MAX og Eurosport har sikret seg rettighetene til Europa League for de tre neste sesongene. Sportssjef i MAX, Jan-Erik Aalbu, lover at kanalen kommer til å prioritere Liverpools kamper.

Når Liverpool.no kontakter Aalbu har han fortsatt ingen oversikt over hvilke kamper som kommer til å gå på Eurosport og hvilke kamper som kommer til å gå på MAX, men han lover at MAX kommer til å prioritere Liverpools kamper når gruppespillet i Europa League starter i september.

- Det må være en gladnyhet for dere Liverpool-supportere at dere kan se Liverpools kamper i Europa League på en gratiskanal, utbryter Aalbu når Liverpool.no kontakter sportssjefen på telefon.

- Liverpool er et av de lagene som vi vet gir høye seertall. Det er et populært lag i Norge, og vil bli prioritert, lover han.

Dersom et norsk lag kvalifiserer til gruppespillet i Europa League er imidlertid MAX i henhold til avtalen forpliktet til å prioritere norske lag.

- Hva som sendes på Eurosport og hva som sendes på MAX har vi ingen oversikt over ennå. Vi må se kampoppsettet først. Men Liverpool FC vil som sagt bli prioritert, og det skal veldig mye til for at ikke alle Liverpools seks gruppespillkamper blir vist på en av de to kanalene, avslutter Aalbu.