Får bare £2M for Coates?

Sunderland sikrer seg Sebastian Coates på billigsalg for bare 2 millioner pund hevder lokalpressen i nordøst.

Liverpool Echo rapporterte før helgen at Sunderland og Liverpool FC hadde blitt enige om en overgang for Sebastian Coates verdt 4 millioner pund.

Sunderland Echo skriver derimot at summen som Sunderland må ut med bare er 2 millioner pund.

- På Merseyside hevdes det at overgangssummen vil være 4 millioner pund, men Echo forstår det slik at Sunderland bare vil betale halvparten av dette beløpet, skriver Sunderland Echo.

Lokalpressen i Liverpool skrev at summen på fire millioner pund inkluderer prestasjonsavhengige klausuler, så det er mulig at summen lokalpressen i Sunderland opererer med dreier seg om beløpet som Sunderland betaler før disse klausulene slår inn.

Coates har bare ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og Anfield-klubben ønsker å selge nå, slik at pengene fra salget kan bidra til å finansiere Liverpools egne spillerkjøp i sommer.

- Fotballdirektør Lee Congerton og Sunderland-styret vil ikke betale overpris for spilleren, og har forhandlet ned prisen, hevder Sunderland Echo.

Avisen skriver at overgangen vil bli fullført i løpet av uken.

Coates er nå på ferie etter å ha representert Uruguay i Copa America. Sunderland vil likevel presse på for å få overgangen fullført, slik at Coates blir Dick Advocaats første spillerkjøp i sommer.

LES OGSÅ: SUNDERLAND ER ET ALTERNATIV FOR COATES