Får en ny sjanse

Jose Enrique kan komme til å gi landsmannen Alberto Moreno konkurranse om venstreback-plassen i vinter.

Jose Enrique har ikke spilt for Liverpool siden han ble byttet ut mot Bolton i januar, men nå melder Dominic King i Daily Mail at Jürgen Klopp er villig til å gi den erfarne spanjolen en sjanse til å spille seg inn i førstelagsvarmen igjen.

Den tidligere Newcastle-spilleren ble frosset ut av Brendan Rodgers, og ble i sommer beordret til å trene sammen med Mario Balotelli og Fabio Borini i en egen treningsgruppe. Han fikk ikke være med på treningskampene i sommer, og ble fortalt at han kunne finne seg en ny klubb.

En overgang til West Bromwich falt i fisk på transfervinduets siste dag i september, og spanjolen er nå inne i sitt siste år av femårskontrakten han skrev under da han kom fra Newcastle i august 2011.

Da Jürgen Klopp ble ansatt fortalte han alle spillerne at de ville få starte med blanke ark. Jose Enrique har imidlertid slitt med en hamstringskade den siste tiden, og har derfor ikke fått vist seg skikkelig frem for tyskeren.

Klopp har ikke mange alternativer å velge mellom på venstreback-plassen. Alberto Moreno er det klare førstevalget, men bak ham er det tynt i rekkene etter at Joe Gomez ble skadet, om vi ser bort fra Jose Enrique. Nathaniel Clyne kan fylle rollen, men han er den eneste skadefrie høyrebacken for øyeblikket.

Jose Enrique har ikke startet en ligakamp siden 29.november i fjor. Spanjolen ble ikke tatt med i Europaliga-troppen av Brendan Rodgers, og dermed er det kun ligacup og liga venstrebacken kan spille frem til nyttår.

LES OGSÅ: Enrique tilbake i førstelagstroppen

Jürgen Klopp skal ifølge Daily Mail også ha informert utlånte Tiago Ilori om at han følger med på utviklingen til portugiseren i Aston Villa.