Får ikke lenger bestemme sin egen frisyre

AC Milan stiller strenge krav til frisyre, klesstil og oppførsel både på og utenfor banen når Mario Balotelli signerer en lånekontrakt med klubben.

AC Milan har fått med en klausul i lånekontrakten som Mario Balotelli må signere, som innebærer at spissen ikke lenger får bestemme sin egen frisyre og klesstil. Spissen forplikter seg også til et sunt levesett.

Det er Gazzetta dello Sport som melder at Milano-klubben har fått med en klausul som går på at Balotelli må forholde seg til det samme reglementet som soldater i det italienske luftforsvaret forplikter seg til å overholde.

LES OGSÅ: - GLAD FOR Å VÆRE TILBAKE

Det betyr at spissen må kutte ut sin spesielle klesstil og stadig skiftende frisyrer. Han får heller ikke røyke eller besøke nattklubber mens han er Milan-spiller. Det kreves også at han møter presis til treningene, og Serie A-klubben akter også å begrense spillerens bruk av alkohol.



AC Milan kommer også til å holde et øye med Balotellis kontoer på Twitter, Facebook og Instagram.

Balotelli var gjennom en medisinsk test hos AC Milan i går, og trente med klubben i går ettermiddag. Men verken AC Milan eller Liverpool har så langt offisielt bekreftet at låneavtalen er signert.