Fellaini ble for sterk for LFC U21

Man Uniteds U21-lag slo Liverpool i en dramatisk kamp i Leigh 3-2. Førstelagsspilleren Fellaini dominerte.

LFCs U21-trener Michael Beale var ikke fornøyd med alle dommeravgjørelsene. Deriblant mener han at Varela trolig burde blitt vist det røde kortet da han rev ned Jerome Sinclair. I tillegg synes han Madger Gomes' annulerte scoring (for offside) ikke var korrekt.

– Vi gjorde mye bra, men vi kunne forsvart oss bedre på samtlige tre baklengsscoringer. Men vi vet at Fellaini er tøff, det ser vi i Premier League, sa han til LFC TV like etter kampslutt.

Sammendrag:

For en avslutning i Manchester. Man United hadde lenge god kontroll på kampen, men Liverpool ville ikke gi seg uten kamp. På stillingen 2-0 våknet Liverpool: Jerome Sinclair og Madger Gomes scoret hvert sitt mål... Til slutt var det likevel Man Utd som trakk det lengste strået. Ett minutt før fulltid scorer Goss et strålende mål for hjemmelaget.

Fellaini, som normalt er involvert i Man Utds førstelag, storspilte blant ungguttene, og han var involvert i samtlige United-mål.

SLUTT

90 min: Kjempesjanse for Man Utd. Varela får skutt fra syv meters hold, men ballen går over mål.

90 min:  Dommeren legger til fire minutter.

89 min: Goss scorer et strålende mål for for Man Utd, etter assist fra Fellaini.

85 min: LFC bytter: Virtue kommer på for Chriivella.

85 min: Madger Gomes scorer! Wilson slår inn fra venstrekanten. Romero bokser ut og rett i Gomes. Han får kontroll på ballen, og scorer. 2-2 nå!

83 min: Jerome Sinclair scorer etter et flott angrep sentralt i banen. WIlson legger inn, der Sinclair har sneket seg bak stopperne. 2-1 - game on!

81 min: Marcus Rashford kommer på for målscorer Nick Powell.

79 min: Nick Powell scorer for Man Utd. Fellaini skyter fra 14 meter. Fulton redder, men klarer ikke holde ballen. Powell kan enkelt spasere ballen i mål. Kanskje litt mot spillets gang.

Nå svinger det mer her, og begge lag er villige til angripe.

76 min: Harrop forlater banen, Redmond kommer på for Man Utd.

Icon73 min: Jerome Sinclar kommer seg gjennom, og blir tatt like utenfor 16-meter. Dommeren gir det gule kortet, men LFC-spillerne mener Varela burde blitt vist det røde. Det så egentlig rødt ut.

70 min: O'Hanlon skyter fra 20 meter. Skuddet er hardt, men Romero tar det greit.

Madger Gomes har gjort en stor forskjell. Liverpool ser farligere ut, og innbytteren står bak mye av det LFC foretar seg.

68 min: Maguire kommer til en stor sjanse, når en ball slås inn i boksen. Han header fra kloss hold, men den erfarne keepren Romero redder.

62 min: Madger Gomes kommer inn for Jordan Rossiter. Rossiter har fått en god økt, men uten å imponere særlig. Har møtt tøff motstand i Fellaini, som for øvrig gav Rossiter anerkjennelse da han ble byttet ut.

60 min: Liverpool skaper nesten ingenting, og når de første beveger seg fremover, er de upresise og ikke helt på hugget.

51 min: Manchester United har virkelig tatt grep om kampen. Hjemmelaget styrer showet og skaper sjansene nå.

47 min: José Enrique taper en duell mot Nick Powell, som er nær ved å score på hodet.

46 min: Andre omgang er i gang.

LFC-bytte Brad Smith går ut, Sam Hart kommer inn.

PAUSERAPPORT

Liverpool starter kampen best, men slet med å skape de store sjansene. Etter hvert tok hjemmelaget mer over, og etter 32 minutter sendte Fellaini Man Utd i ledelsen. Fellainis scoring kom i en god periode for hjemmelaget, og de rødkledde skapte flere sjanser.

LFC kjempet seg godt inn i kampen igjen, og skapte flere halvsjanser de siste fem-10 minuttene av førsteomgangen. Man Utd 1 - LFC 0

PAUSE

42 min: Liverpool muligens snytt for straffe når Fellaini bruker albuen til å forsvare en dødball. En situasjon som minnet litt om den LFC fikk straffe for i går mot Swansea.

O'Hanlon er tilbake på banen.

41 min: Kjempesjanse for LFC. Harry Wilson spiller frem Maguire, som ved dødlinjen sender ballen til Jerome Sinclair. Spissen får ikke god kontakt med ballen. Han står bare en meter fra målet og burde nok scoret.

40 min: Brad Smith fosser frem på venstresiden, og sender ballen til Rossiter. Den unge midtbanespilleren skyter, men treffer ikke rent, og ballen går langt til side for mål.

38 min: O'Hanlon får behandling etter et sammenstøt. Han blør i ansiktet. LFC spiller med 10 mann akkurat nå.

35 min: Smith spiller frem Sinclair, som viser frem noen godt fotarbeid. LFC-spissen får ikke avsluttet – men uansett bedre takter fra bortelaget.

Man Utd har vært det beste laget de siste fem-ti minuttene.

32 min: Man Utd tar ledelsen etter at Fellaini scorer på et innlegg fra venstrekanten av Joshua Harrop.
Det kan se ut som LFC-spilleren Brad Smith sklir i boksen, så Fellaini får stå helt upresset.

29 min: Ny stor sjanse for Pereira. Skuddet fra 20 meter reddes av Fulton.

28 min: Stor sjanse for Man Utd når Pereira kommer alene med Fulton på venstrekanten. Sjansen skjer etter slurvete forsvarsspill.

26 min: Hjemmelaget mer med nå, som presser Liverpool høyt i banen. LFC sliter med å etablere spill.

22 min: Man Utd roper på straffe når Rossiter går hardt i en duell i egen 16-meter. TV-bildene viser at det var kontakt.

Jordan Rossiter har vunnet flere dueller mot Fellaini.

15 min: Harry Wilson får en god sjanse, men ble stoppet like før han skulle avslutte mot Romeros mål.

14 min: Liverpool fører kampen nå. Det skapes få sjanser, men gjestene fra Liverpool har ballen mest og er oftest frempå.

10 min: Brad Smith angriper på venstrekanten. Ballen slås inn, og ingen får helt kontroll på den. Ballen havner til slutt hos Jerome Sinclair på 15 meter. Han bommer helt på ballen, og sleiever den mot siden. Egentlig en stor sjanse for de røde.

4 min: Rotete start, og ingen av lagene har kommet til noen sjanser.

José Enrique spiller midtstopper.

1 min: Kampen er i gang. Manchester United tar avspark.

Kaptein Cameron Brannagan før kampen til LFC TV:

– Alle gleder seg, og vi har sett bra ut på trening. Vi ser frem til i kveld, og det blir flott å spille med José Enrique og Jordan Rossiter.

– Det blir bra og en god test å spille mot Fellaini.

– Jeg prøver å gjøre så bra jeg kan, og imponere manageren (Klopp). Vi vil prøve å imponere ham.

Før kamp: Liverpools U21-lag har kun én seier i U21-ligaen, og i dag vil være en strålenden anledning til å klatre på tabellen, når Michael Beales lag reiser til Leigh Sports Village.