Fire utlånte i aksjon lørdag

Sergi Canós (bildet) og Ryan Kent viste seg frem i Championship, mens Harry Wilson varmet benken.

Brentford sikret seg en etterlengtet seier i Championship hjemme mot Rotherham i ettermiddag. Og tenåringen Sergi Canós markerte seg med positivt fortegn på Griffin Park.

Den unge spanjolen fikk spille i 69 minutter og var ofte involvert i angrepsspillet fra sin høyrekant. Han bidro med flere innlegg, viste seg frem i én-mot-én-dueller og kom til noen halvsjanser.

To fulltreffere av Alan Judge var det som skulle til for at Brentford vant sin tredje ligakamp for sesongen, og den første på omtrent én måned. Vertene ledet til pause etter en tidlig scoring, før Rotherham utlikning rett etter sidebyttet. Seiersmålet kom mens Canós fortsatt var på banen.

Saken fortsetter under.

18-åringen står nå med seks opptredener i Championship denne høsten. I dag fikk han sin første kamp fra start.

I divisjonen under fikk Ryan Kent, en annen ung, lynhurtig kantspiller, være på banen i 79 minuuter for Coventry mot Blackpool på hjemmebane. Gjestene var som kjent uten Lloyd Jones, som nylig var gjennom to operasjoner. Kampen endte 0–0.

Nytt tap for Vigouroux

Swindon Town, med Lawrence Vigouroux i buret, fortsetter å synke som en stein i League One. Uten Jordan Williams og Kevin Stewart i troppen tapte laget 0–2 for Millwall på fremmed gress. Nå er det halvannen måned siden forrige seier, og kun to lag har færre poeng.

Samtidig fikk ikke Harry Wilson noen minutter for bunnlaget Crewe Alexander i samme liga. I dag så det lenge ut til å ende med ett poeng, men bortelaget Gillingham stakk av med seieren etter en overtidsscoring. Wilson har bare spilt i tre kamper så langt, alle i september.

VARMET BENKEN: Wilson har ikke fått mange sjanser i Crewe denne høsten.

I Sveits snublet Luzern i bortekampen mot Grasshopppers. Samed Yesil kom først inn fra benken etter 73 minutter, men klarte ikke å forhindre lagets første tap på seks kamper. Vertene tok ledelsen etter bare fem minutter og holdt den ut kampen.

Fortsatt ingen Ilori

Tilbake på balløya, i Premier League, tapte Aston Villa for Chelsea på Stamford Bridge – uten Tiago Ilori i troppen. Diego Costa satte inn ledermålet ti minutter før pause, mens et selvmål av Alan Hutton fastsatte sluttresultatet til 2–0 i andre omgang. Ilori venter fortsatt på Premier League-debuten.

Som Liverpool.no meldte i går kveld, sliter Mario Balotelli med en mindre skade som holder ham ute av kveldens Milan-kamp mot Torino.

I går kveld var for øvrig Danny Ward i aksjon da Aberdeen tapte sin fjerde kamp på rad. Ross County overlistet den utlånte Liverpool-keeper to ganger og vant 2–0. Ryan McLaughlin satt på benken gjennom hele kampen.