Firmino imponerte manager og eksperter

Jürgen Klopp og Jamie Carragher har tro på brasilianeren som i går gjorde sin beste kamp etter overgangen.

Roberto Firmino ble kåret til banens beste av SkySports etter kampen mot Bournemouth, men hadde ikke fått med seg at det betydde han ville få en flaske champagne (se video under). 

 

Brasilianeren kom seg til avslutning etter bare 12 sekunder, og spilte også en viktig rolle i Liverpool mål - da han spilte frem Joao Teixeira. 24-åringen var mye involvert, og kunne fort ha fått en scoring selv. 

 

– Det er viktig å vise seg frem for en ny spiller som kommer til en klubb, men han må ikke vise meg noe, for jeg kjenner ham veldig godt, sa Jürgen Klopp til SkySports etter kampen.

 

Klopp har tidligere uttalt at han på et tidspunkt forrige sesong var den beste spilleren i Bundesliga. Spilleren kostet Liverpool £21 millioner. En sum som kan stige til £29 millioner.


(Saken fortsetter under bildet.)

 

– Jeg vet litt mer om han. Det var veldig intenst for ham. Han er klar. Han er forberedt på denne ligaen. Han er fysisk sterk, god teknisk og normalt en god avslutter. En bra spiller, oppsummerer manageren.

 

– Det beste med Firmino er at han ikke bryr seg om hvor han spiller. Han kan spille overalt offensivt, og også komme dypere.

 

LES OGSÅ: Firmino får skryt av målscoreren

 

I SkySports-studio satt Jamie Carragher. Også han likte hva han så av den tidligere Hoffenheim-profilen.

 

– Du forventer ikke at nye spillere i kommer inn i denne ligaen og er superstjerner, men for ham var det tegn på at det er en spiller der. Vi har ikke sett mye så langt denne sesongen, men det ga oss noe for de neste ukene. Vi ønsker alle at han skal forberede seg, og gjøre det i de store kampene mot bedre motstandere, men i kveld var en start for ham, sa han til SkySports.

 

– Han var den beste spilleren på banen. Alt gikk gjennom han. I kveld har vi sett ham i den offensive midtbanerollen sentralt. Problemet er at Liverpool har andre spillere som også vil spille der. Det vil være tingen for Jürgen Klopp. Hvordan skal han få plass til to av de spillerne der? Firmino fikk sjansen i kveld i den rollen, og viste tegn på hva han har. Det var noen klassetouch.

 

– Han spilte i Bundesliga, og Jürgen Klopp vet hva han kan. Det kommer til å være til stor hjelp.