Firmino nærmer seg en startplass

Brendan Rodgers forteller at Roberto Firmno har trent veldig bra denne uka, og konstaterer at brasilianeren er i ferd med å komme i form.

- Han har bygd opp formen sin veldig bra. Han hjelper seg selv ved å trene for fullt hver dag. Han nærmer seg en plass i startoppstillingen, slo Rodgers fast under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Spillerne vi har hentet inn er gode folk, som ønsker å jobbe godt her. Alle suksessfulle lag har en god lagånd, og det blir nøkkelen for oss. Vi bygger lagånd på treningene. Vi har også sosiale tiltak slik at alle spillerne kan bli kjent med hverandre, fortsatte Rodgers.

Han fikk så spørsmål om Danny Ings nærmer seg en startplass.

LITE SPILLETID: Brendan Rodgers antyder at det kan bli lite spilletid på Danny Ings og et knippe andre spillere i august måned.

- For en kar som Danny Ings, og også andre spillere, var treningskampen vi hadde bak lukkede dører tidligere i uka viktig. Fra nå av og ut denne måneden skal vi bare spille en kamp i uka, så det blir vanskelig for en del spillere å få spilletid. Etter det kommer kampene tett som hagl.

- Vi trente på Anfield i går kveld. Det var viktig at de nye spillerne og de nye i staben skulle få bli kjent med omgivelsene for første kamp. Det er svært viktig at hjemmeformen vår er god denne sesongen.