FM-vinneren er kåret

Gode råd ga iPad Air 2 med Football Manager Classic 2015. Her er vinneren.

Hele 142 «Football Manager-eksperter» kom med sine svar til hvilke spillere Brendan Rodgers burde kjøpe, og var med i konkurransen om den flotte premien - iPad Air 2, med Football Manager Classic 2015 installert.

 

Football Manager Classic 2015 er nettbrettversjonen av det klassiske PC-spillet, men er bare tilgjengelig til de nyeste iPadene og Android-nettbrettene.

 

 

I vår konkurranse ønsket vi å vite hvilken spiss, og maks to andre spillere som ble anbefalt til Brendan Rodgers for å nå målet om topp 4. Til slutt var det Joakim Mikalsen som vant konkurransen med sitt svar: 

 

«Heisann Brendan!

 

Jeg håper og tror at Sturridge faktisk holder seg skadefri i årets sesong, og at han da naturlig nok blir det klare førstevalget. Jeg vet at du har hentet to unge spisser i Ings og Origi, men mitt forslag er likevel at du henter Aleksandar Mitrović fra Anderlecht.

 

Deretter vil jeg gjerne at du henter inn en defensiv midtbanespiller med erfaring og litt pondus. Vi har en Lucas som i god form er brukbar, men mangler det ypperste. Derfor kan vi prøve oss på Maxime Gonalons fra Lyon. Spennende fyr. Og med alle de gode signeringene fra Ligue 1 de siste årene er det endelig vår tur til å gjøre ett.

 

Jeg vet du akkurat har hentet inn Bogdan. Men jeg synes at Mignolet trenger en keeper som utfordrer han. Jeg ser ikke for meg at Adam kommer til å klare dette. Derfor er Sergio Romero en keeper jeg gjerne ville ha sett i rød drakt.

 

Hvis du vil ha noe mer utdypende kommentarer angående disse, eller eventuelt andre transfers du trenger hjelp med, bare ring meg. Jeg vet du har nummeret mitt. I tillegg, hvis norsken din ikke har blitt så mye bedre siden sist vi pratet er det bare å bruke Google Translate på teksten. Skal fungere fint.

 

Mvh.

Joachim»

 

Mikalsen fra Oslo er dermed vinner av iPad Air 2 med Football Manager Classic 2015 installert. I tillegg til det er det også to andre vinnere som vil få hver sin nedlastingskode til Football Manager Handheld, som er en nedskalert mobil- og nettbrettversjon av Football Manager, som kan spilles på de fleste smarttelefoner og nettbrett.

 

Disse to er Steve André Nilsen og Karsten Idar Arntsen. Alle vinnerne vil bli kontaktet på epost.

 

Supporterklubben gratulerer!