Føler med supporterne

Kolo Toure sier han forstår Liverpool-supporternes frustrasjon etter semifinaletapet for Aston Villa. Ivorianeren føler med fansen.

Toure var ubenyttet innbytter på Wembley, og opplevde dermed kampen fra samme perspektiv som mange røde fans.

- Du er langt nede etter et slikt tap. Det er alltid vanskelig å takle et semifinale-tap. Kollektivt var vi ikke veldig gode. Villa kjempet virkelig for seieren, og ga alt for å vinne kampen, konkluderer Toure til Press Association.

Midtstopperen hadde håpet at laget kunne gi Steven Gerrard en ordentlig avskjedspresang i form av en cupfinale i det som er kapteinens siste sesong for klubben, men slik gikk det ikke.

- Selvsagt ønsket vi å gjøre det bra slik at Stevie kunne avslutte med en cupfinale. Men aller mest ønsket vi å gi fansen en finale, for denne klubben fortjener et trofé.

Nå blir det ingen FA-cupfinale på Gerrard på 35-årsdagens hans, og scouseren får dermed ikke den avslutningen på Liverpool-karrieren som mange hadde unnet ham.

- Steven tar det fint. Han er selvsagt lei seg, på samme måte som alle de andre spillerne, men han har spilt fotball så lenge at han vet at han må takle situasjoner som dette, avslutter Kolo Toure.

SE SPILLERPROFILEN TIL KOLO TOURE PÅ LIVERPOOL.NO