Følger utviklingen til Sane

James Pearce tror ikke Liverpool FC kommer til å være særlig aktive under transfervinduet i januar, men hevder at klubben følger utviklingen til Schalkes Leroy Sane.

– Jeg vil bli overrasket om Liverpool handler mye i januar, sier Pearce til Anfield HQ.

– Kanskje forsøker Klopp å hente inn en spiller eller to, men det vil ikke overraske meg om klubben forholder seg veldig rolig. Leroy Sane er en spiller som Liverpool har speidet på en stund, men det har ikke skjedd noe mer enn det, uttaler Echo-journalisten.

– Denne sesongen vil for Klopp handle om å få mest mulig ut av den troppen han har. Det vil være først til sommeren at han vil sette sitt preg på ting i et forsøk på å ta Liverpool et nivå opp.

– Markovic vil trolig få en sjanse til å bevise at han duger. Klopp har gjort det klart at han liker ham, og ideelt sette hadde han ønsket å bringe ham hjem fra utlånet tidligere. Han er en av disse spillerne som transferkomiteen hentet inn, og eierne var frustrerte over at han ble gitt flere sjanser av Rodgers.

– Vi har sett andre kjøp som transferkomiteen har stått bak, som Sakho, Moreno og Can, blomstre under Klopp, og det samme kan skje med Markovic, tror Pearce.