Fornøyd med debuten

Utlånte Kevin Stewart ble matchvinner i debuten for Cheltenham Town mot Oxford United. 21-åringen er meget godt fornøyd med helgens debut for League Two-klubben.

- Det blir ikke bedre enn dette egentlig. Jeg var skyldig en scoring også, etter at jeg mistet ballen i forkant av Oxfords scoring. Så jeg var veldig glad for at jeg scoret for laget, uttaler Stewart til Cheltenhams offisielle nettside.

- Skuddet gikk forbi flere mann, så keeperen så ballen sent, legger han til.

- Det var en veldig fysisk tøff kamp, med høyt tempo, og du fikk ikke mye tid med ballen. Det var en ny erfaring for meg, men nå ser jeg frem til neste kamp. Hovedsaken nå er å få spille kamper og bygge erfaring, så jeg var glad for å få 90 minutter i debuten.

Stewart startet kampen i en defensiv midtbanerolle, etter at han har blitt flyttet fra venstreback til sentral midtbanespiller av Alex Inglethorpe ved Liverpools akademi.

- Dette var bare min fjerde kamp som midtbanespiller, men jeg foretrekker å spille der. Jeg lå dypt til å begynne med mot Oxford, men ble så flyttet lenger frem på banen. Det handler om å omstille seg til den rollen manageren ønsker å benytte meg i.

- Alex Inglethorpe ba meg sørge for å vise frem mine sterke sider, og omstille meg til hvilken rolle som helst.

- Jeg scorer vanligvis ikke mange mål. Jeg tror ikke jeg har scoret et vinnermål siden jeg var guttunge, så det var jeg veldig godt fornøyd med, avslutter Stewart.