Fornøyd med spillet

Selv om Liverpool ikke klarte å slå Bolton ut av FA-cupen hjemme på Anfield i kveld, mener Brendan Rodgers at rødtrøyene spilte god fotball og skapte nok til å vinne kampen.

– Vi gjorde alt for å få ballen i nettet. Kreativiteten vår var strålende, og vi var defensivt solide mot et godt lag, forteller Liverpool-manageren etter kveldens målløse affære.

Han mener de helrøde var gode til å utnytte rommene Bolton-spillerne etterlot seg på banen, og med bedre avslutninger og flere marginer på sin side hadde hjemmelaget vunnet oppgjøret, sier nordiren.

– Det var en god opptreden. Vi klarte bare ikke å score målet.

På spørsmål om Liverpool heller ville valgt å stå over returoppgjøret – enda en kamp i klubbens tette terminliste – påpeker Rodgers at de fortsatt er med i turneringen, og at de aldri ville tapt i kveld for å kunne nyte et par dager med hvile i begynnelsen av neste måned. Det motsatte oppgjøret spilles 4. februar klokka 21.00, ifølge BBC Sport. Datoen er ikke bekreftet av klubben.

Les også: Mario Balotelli ble utelatt

– Gressmatta i Bolton er nydelig, og ballen ruller enkelt. Returoppgjøret byr på nok en sjanse for spillerne som er på vei tilbake fra skade. Vi ønsker å gjøre det bra i turneringen, og vi ser på det som en veldig viktig kamp.

– Hvis man ønsker å være et suksessfylt lag, vil man at den andre halvdelen av sesong skal være hektisk. Vi klager ikke; vi har en stor stall. Laget spiller bra for øyeblikket, og alle ønsker å spille når det er sånn.