Forventer at fansen støtter Sterling

Dersom Raheem Sterling spiller mot Stoke, forventer manager Brendan Rodgers at Liverpools supportere vil støtte ham.

Sterling opplevde å bli møtt med buing av publikum under Liverpool FC Players' Awards tidligere i uken. Under dagens pressekonferanse på Melwood lurte journalistene på om Rodgers frykter mishagsytringer mot 20-åringen fra klubbens egne supportere om han spiller mot Stoke.

- Liverpool-supporterne støtter alltid sine egne spillere. Om han starter, eller kommer inn fra benken, i helgen, vil han ha supporternes støtte. Spesielt er våre bortesupportere helt utrolige. Hver eneste kamp står de som sild i tønne og gir oss utmerket støtte. De støtter hver eneste spiller. Jeg tror ikke det kommer til å endre seg, svarte Liverpool-manageren.

Liverpool må vinne søndagens kamp mot Stoke, for å være helt sikre på spill i Europa neste sesong.

- Jeg sa da sesongen startet at målet var å komme så høyt på tabellen som mulig. Det er også målet vårt i forbindelse med denne kampen. Sesongen er ikke over før siste fløytesignal er blåst på søndag. Det blir en tøff kamp for oss i Stoke, men vi reiser dit for å avslutte sesongen sterkt. Jeg mener det er et godt tegn dersom et lag kan stå på til siste slutt, og det er ambisjonen vår mot Stoke, kommenterte Rodgers.