Forventer en tøff kamp

Manager Michael Beale forventer en vanskelig kamp når Liverpool U21 er vertskap for Benfica B i U21 Premier League International Cup i kveld.

– Jeg forventer at Benfica stiller med et sterkt lag. Jeg vet de spiller i portugisisk andredivisjon denne sesongen, og jeg er sikker på at tre eller fire av deres spillere vil bli fast inventar på Benficas førstelag med tiden, sier Beale til Liverpoolfc.com.

Kveldens kamp spilles på Lookers Vauxhall Stadium i Chester, og avspark er klokken 20.00.

– Benfica har allerede slått Chelsea og Celtic. Dette blir en ny fantastisk mulighet for våre gutter til å bryne seg på europeisk motstand. Vi har også noen meget talentfulle spillere, så vi går til kampen med selvtilliten i orden og tro på at vi kan få et godt resultat, fortsetter Beale.

U21-manageren er fornøyd med at flere av hans spillere fikk spille sammen med karer som Kolo Toure, Dejan Lovren, Alberto Moreno, Philippe Coutinho, og Roberto Firmino under treningskampen mot Wolves nylig. 17 år gamle Trent Alexander-Arnold fikk for eksempel spille høyreback i den kampen.


 
– Det var fantastisk å se at Jack Dunn fikk mer spilletid etter skaden han har slitt med, og forhåpentligvis kan han utvikle seg videre nå, og vise alle hvilket talent han er. Jack fylte 21 år i går, og begynner å bli voksen. Nå må han holde seg selv skadefri, for han har et vidunderlig venstrebein og et øye for mål. Han kan også gjøre en god jobb på midtbanen.

Beales gutter spilte også en treningskamp mot Japan U19 på akademiet nyylig, hvor Daniel Trickett-Smith fikk spilletid etter skade.

– Det er godt å ha både Jack og Daniel tilbake, slår Beale fast.

I tillegg er Brad Smith tilbake i gruppen. Det var godt å se ham tilbake i klubben. Brad har vært mye borte med Australia U23, og han har også reist mye omkring. De siste par dagene har han trent med førstelaget, noe som har vært fantastisk for ham. Han vil få mye spilletid i ukene som kommer.

– Etter Benfica-kampen reiser vi til Sunderland på tirsdag, hvor vi skal spille 1/16-finale i Premier League U21 Cup. Dette er første gang vi er med i denne turneringen. Det er viktig for våre unge spillere å oppleve cupfotball.

– Det blir en ny vanskelig kamp for oss. Sunderland har benyttet et U21-lag med mye erfaring denne sesongen.

– Vi har mange kamper å se frem til nå. Kampen mot Manchester United er ikke så langt unna, og så møter vi Everton og Celtic, som blir en ny spennende utfordring for guttene, og en kamp vi ser frem til.