Forventer reaksjon fra Sterling

Brendan Rodgers bekrefter at Raheem Sterling vil starte kampen mot Arsenal, og manageren forventer at 20-åringen vil svare på siste ukes kontroverser gjennom å prestere ute på banen.

- Han vil spille, han vil spille, sier Rodgers til Daily Telegraph.

- Jeg forventer at Raheem vil reagere veldig sterkt. Han er en sterk personlighet. Han er fortsatt en ung gutt, som fortsatt lærer på og utenfor banen, men jeg tror ikke han har noe som helst i mot Liverpool. Jeg vet at han elsker å være her, elsker klubben og jeg forventer at han skal prestere på et høyt nivå. Siden han kom inn og begynte å trene og arbeide med meg har han vært fenomenal. Jeg forventer at han vil løpe ut på lørdag og prestere.

Brendan Rodgers understreker at Liverpool ikke har til hensikt å produsere spillere fra sitt akademi, bare for så å selge dem videre til rivaler i Premier League eller Champions League.

- Hvis det hadde vært slik vil du bare måtte gjenoppbygge og omrokere på din tropp, forklarer manageren. – For en ung spiller vil det ikke være noe bedre sted å utvikle seg. Vi ønsker et ungdommelig lag, du vil ikke at et annet lag bare skal komme og ta det fra deg. Mitt fokus er på å holde denne troppen sammen, forsterke den, og å kjempe om trofeer.

- Hvis vi kan holde sammen da kan det bli virkelig spennende tider her. Jeg tror de lagene som har hatt mest suksess har hatt en gjennomsnittsalder på 28/29 år, og vi er klart under det. Du kunne se i kampen mot United at vi manglet erfaring. Det er derfor de er her, for å lære, og når det er tilfellet vil det også gå slik noen ganger.