Forventes tilbake i trening kommende uke

I løpet av de neste dagene er trolig Roberto Firmino og Christian Benteke tilbake i full trening.

Duoen har vært ute av spill siden siste del av september. Benteke ble byttet ut med en lårskade mot Norwich, mens en ryggskade tvang Firmino av banen i cupkampen mot Carlisle tre dager senere.

Sammen med Daniel Sturridge, som sto over Tottenham-kampen på grunn av et hovent kne, forventes det at de nå kommer tilbake i full trening sammen med resten av den skadefrie stallen, melder Liverpool Echo. Foreløpig er det usikker når Benteke og Firmino kan returnere på laget.

Kan bli klar til torsdag

Jürgen Klopp sa etter Premier League-debuten at han håper Sturridge rekker torsdagens Europaliga-kamp mot Rubin Kazan på Anfield, men la til at han fortsatt ikke var helt sikker.

Saken fortsetter under.

– Det er ikke så ille. Vi ønsket ikke å risikere noe, sa tyskeren i et intervju vist på TV 2.

Må komponere et nytt angrep

Hittil har Sturridge og sommersignerte Benteke bare spilt 45 målløse minutter sammen i helrødt. Klopp benyttet seg av Divock Origi mot Tottenham, og James Pearce i Liverpool Echo er spent på hvordan tyskeren setter opp angrepet fremover.

«Klopp har også Firmino som en faktor i likningen. Den 29 millioner pund dyre brasilianeren har slitt etter overgangen fra Hoffenheim, men Klopp verdsetter ham høyt og tror han kan få det beste ut av ham», skriver Pearce.

Liverpool-skadelisten krymper dermed fra ni til seks. Dejan Lovren er i tillegg tilbake i trening etter det stygge overtråkket mot Carlisle i september. Joe Gomez og Danny Ings er ute til neste år, mens Jordan Rossiter sliter med strekk i låret. Jordan Henderson og Jon Flanagan forventes tilbake i henholdsvis november og desember.

Les også: Avisrunden etter Klopps debut