Fowler har hjulpet Sinclair

Robbie Fowler har hatt treningsøkter med noen av Liverpools unge angripere, inkludert Jerome Sinclair. Liverpool U21 møter Sunderland i kveld.

- Robbie har hatt spesialtrening med noen av våre angripere, spesielt Jerome Sinclair, Samed Yesil, Jack Dunn, Harry Wilson og Sheyi Ojo før sistnevnte gikk ut på lån, sier trener for Liverpool U21, Michael Beale, til Liverpoolfc.com.

- Robbie har vært veldig ivrig og har definitivt ikke mistet det når det gjelder kunsten å score mål. Det har vært til stor hjelp for spillere som Jerome Sinclair å arbeide med ham.

- Det er fantastisk å kunne ha slike som Rob Jones, Steve McManaman og Robbie til å trene disse guttene. Det har vært til stor hjelp for meg, Alex Inglethorpe og Neil Critchley.

- Det er ikke bare treningen ute på feltet. Noen ganger kan bare et lite råd, det at det gir av sine erfaringer, utgjøre en stor forskjell.

- Vi har arbeidet med angriperne om hvordan de skal bevege seg, hvor stor sjanse det er for å score fra ulike posisjoner inne i feltet.

Jerome Sinclair har scoret 21 mål totalt denne sesongen på forskjellige aldersbestemte lag og er forventet å være med når Liverpool U21 i kveld spiller hjemmekamp mot Sunderland.

Kampen sendes på LFCTV og LFCTV GO fra kl 20.00, og vi oppdaterer fortløpende her på liverpool.no.