Frustrerende sesong for Flanagan

Jon Flanagan har vært ute hele sesongen med en kneskade. Scouseren innrømmer at det har vært en frustrerende tid, men nå er det håp om et comeback i februar.

Flanagan håper å være tilbake i løpetrening ute om to uker, og tilbake i full trening om fire uker, melder Liverpool Echo.

- Det er godt å høre at fansen ikke har glemt meg, sier Flanagan til Liverpool FC Magazine.

- Når du får meldinger fra fans som ønsker deg god bedring vet du at folk er på din side, og ønsker å se deg tilbake på laget. Det gir meg mer motivasjon i rehabiliteringsarbeidet, og du ønsker enda hardere å komme tilbake på banen så raskt som mulig, fortsetter sidebacken.

- Jeg har vært ute i det som føles som svært lang tid. Det har vært veldig frustrerende. Mens resten av troppen har reist til bortekamper, har jeg fått behandling eller drevet med rehabilitering.

- Dette er en av baksidene ved fotballen som folk ikke ser. Rutinene blir endret, for du er vant med å trene og spille, og være sammen med troppen, spøke og ha det morsomt hver dag. Så snart du blir skadet forandres dagliglivet ditt helt. Du må hvile på andre dager enn du er vant med, og jobbe på andre områder. Det er ikke hyggelig, men det må gjøres. Det vil være verdt all innsatsen til slutt.

- Jeg spilte meg inn på laget og beholdt plassen min. Nå må jeg gjøre det på nytt.

I sommer hentet Brendan Rodgers inn de to spanske sidebackene Javier Manquillo og Alberto Moreno. Det tar Flanagan som en utfordring.

- Når jeg så at vi hentet to sidebacker tenkte jeg med en gang at jeg måtte heve spillet mitt. Jeg vet jeg må prestere bra og stabilt for å komme meg inn på laget og bli der igjen.

- Jeg ønsker å utvikle meg som fotballspiller. Derfor er det så frustrerende å ikke være tilgjengelig for spill. Men konkurransen om plassene frykter jeg ikke. Jeg er alltid klar for en utfordring.