Frykter ikke at Coutinho blir solgt

Manchester City viser interesse, men Liverpool har ingen planer om å gi slipp på Philippe Coutinho.

Den unge brassen er ifølge Liverpool Echo en sentral brikke i klubbens plan om en ny og bedre fremtid under Jürgen Klopp, som ventes å skrive under for Liverpool i dag.

I løpet av den siste uka har både Manchester City og Barcelona kommet på banen med håp om å lokke Coutinho vekk fra Anfield, men 23-åringen skrev under på en ny langtidskontrakt i februar, og er ikke tilgjengelig for salg.

Da de lyseblå fra Etihad kjøpte Raheem Sterling i en avtale verdt totalt 49 millioner pund – bonuser inkludert – fra Liverpool i sommervinduet, hadde 20-åringen bare to år igjen av kontrakten med rødtrøyene. Avtalen med Coutinho strekker seg helt til 2020.

– Veldig lykkelig i Liverpool

Saken fortsetter under.

«Liverpool insisterer på at de ikke frykter å miste Philippe Coutinho», skriver velinformerte James Pearce i lokalavisen. Mye av det tilskrives også oppførselen til spillerens, som ifølge agenten er «veldig lykkelig» i Liverpool.

Les også: – Coutinho ønsker ikke å forlate Liverpool

– Han signerte en ny langtidskontrakt mot slutten av forrige sesong, noe som representerer hans ambisjon og følelser for Liverpool. Målet hans er å kvalifisere seg til Champions League og vinne et trofé med Liverpool denne sesongen. Det er det eneste han fokuserer på, sa agenten nylig.

Han avkreftet også å ha snakket med Real Madrid om søramerikaneren, og Barcelona ikke har kontaktet de røde, ifølge spansk journalist.