FSG sin avgjørelse splitter supporterne

FSG sin avgjørelse om å la Brendan Rodgers fortsette i jobben som Liverpool-manager splitter klubbens supportere. Enkelte hyller FSG for avgjørelsen, mens andre fortviler.

Responsen lot ikke vente på seg fra supporterne etter at FSG i går bestemte seg for å la Brendan Rodgers få fortsette som Liverpool-manager. Avgjørelsen ble heftig diskutert både på våre facebook-sider og på Kop Forum. Det er tydelig at dette er et spørsmål som splitter supporterne. Vi presenterer her et knippe av ytringene som kom, etter at det i går kveld ble klart at Rodgers får en ny sjanse til å ta Liverpool tilbake til toppen av engelsk fotball.

Synes DU at FSG tok en fornuftig avgjørelse da de bestemte seg for å la Brendan Rodgers fortsette som Liverpool-manager? Si din mening i kommentarfeltet under denne saken, og avgi stemme i vår Kop Vote.

Fra LFCSCN sin Facebookside:

Vidar Stenbekken
Synes ikke det er så skremmende langt opp til topplagene sett bort fra Chelsea. Heller ikke ille og ende opp der Liverpool gjorde nå med en toppscorer som putta rundt 10 mål. Ser faktisk frem til ny sesong og tror den kan bli positiv. Mye jobbing gjenstår. Få en solid forsvarsrekke, komme ut av startblokka med en gang, mer fysikk på midtbanen og mer spillere som bidrar til mål.

Nemanja Vidačić
Forventer verken topp 4 eller noen trofeer på oss neste sesong. Med Ings, Milner, Benteke og Kovacic inn portene og samme manager er mine forventninger alt annet enn høye....

Ruben Hoddevik Knudsen
Herlig! Gi han ett år til, og få inn bedre spillere, så får vi se hvordan det blir. La Balotelli bli, og forsterk på alle leddene så er vi også med og kjemper om tittel neste år. Noen gode signeringer og ikke noe middelspillere, så er alt i boks.

Isak Ailo Gaup
Flott at han fortsetter men dette er nok den siste sjansen til Rodgers. Nå gjelder det!

Kai Robert Midthun
Det var dagens nedtur. I 3 år har han ledet Liverpool uten suksess! Mener det er på høy tid med en trener med mer pondus!!!!

Tor Kristiansen
BR er manager og da får han min støtte, så enkelt er det. Ingenting blir bedre av å komme med masse surmaga oppgulp. Vi er verdens beste supportere og er forpliktet til å støtte laget og manager i oppturer såvel som nedturer. Kritikk er ok men hovedfokus bør være hvordan hjelper jeg laget maksimalt. YNWA.

Bjørnar Cornelius Harjang
Ettersom Klopp ville ta 1 år fri, så er jeg enig med avgjørelsen.

Ståle Amundsen
BR er uten tvil rett mann. La han få fullføre det han har begynt på, stallen har mye potensiale og mangler få spillere inn. Smarte kjøp inn, og mindre skader på spillerne kommende sesong så er mye gjort. YNWA.

Kjell Vidar Fjellstad
Godt å få ro om den saken å begynne å forberede en ny sesong.

Geir Harald Fredriksen
Hadde inderlig håpet att BR var ferdig, men det er vel like godt å innse att Liverpool har blitt en klubb som vil ligger rundt 4-8 plass og avle frem en og annen bra spiller som forsvinner så snart dei har mulighet.

Bjørn Inge Heggem Futsæter
Forferdelige nyheter for lfc. Viser igjen at ambisjonene ikke er i nærheten av hva som må forventes av en eier av en slik klubb! Nei vinner aldri supporterne igjen uansett. Flesteparten har gidd opp og klarer ikke tanken på å bli knust av Stoke Palace og Villa igjen. Tatt seg ut som United hadde beholdt Moyes etter forrige sesong skandale.

Fra Kop Forum:

Uxroky:
Vi hadde tidenes mulighet forrige sommer til å forsterke laget. CL spill, masse penger, og en manager som da var høyt oppe. United var nede for telling. Denne muligheten ble skuslet bort på middelmådige spillere for bredden i stallen. Nå har vi lite penger, en manager de fleste har gjennomskuet svakhetene til, og ingen CL plass. Ings, Benteke og Clyne er det beste vi kan håpe på. Rodgers har jo ikke klart å få til en eneste stor signering, og med det mener jeg en stjernespiller fra større klubber, Couthinho og Sturridge var ikke i denne kategori, men har vært bra. Vi må regne med å kjøpe unge lovende spillere som vi må utvikle selv. På vårt nivå må en lokke med store lønninger for å lande de store fiskene, noe våre eiere ikke er villige til, og greit nok det. Problemet er da å få unge lovende spillere til å prestere på topp 4 nivå, i stedet for 6-12 plass, eller lavere, som de er vant til. Der har jo Rodgers noe å tygge på, og der mangler han erfaringen til store managere har. Om Rodgers klarer det, er jeg tvilende til. Han mangler de taktiske egenskapene til Morinho og Van-Gaal, managere som bruker spillernes styrke til lagets beste, og prøver heller å spille som Barcelona, men med spillere som er langt fra gode nok til det. Det er hele tiden snakk om personlige feil bakover, men det er dessverre en en realitet at forsvaret ikke er gode nok til det finspillet Rodgers legger opp til. I stedet for å spille forsvar ut fra spillernes styrke, et mer direkte forsvar, så velger Rodgers å fortsette med sitt, og det blir lett match for andre managere å møte oss. Jeg tror ikke Rodgers vil spille direkte og trygt forsvar, og uten verdensklasse fremover så er topp 4 umulig. Hvis topp 4 er et ultimatum for Rodgers kommende sesong, så må han vise seg som en topp manager, som klarer å motivere spillerne til å blø for drakta, noe de 10 siste kampene forrige sesong viste at han ikke klarte. Jeg håper Rodgers viser seg som en topp manager, og tar Liverpool inn i en ny æra, men er veldig redd at det blir en middels sesong, der målene fortsetter å renne inn bakover, og med angrep som bare til dels er gode no.

Mr Swearengen:
Rapportene fra gårsdagens møte snakker om at Edwards og Fallows fra komiteen ikke er trygge på land helt enda. Ikke at de nødvendigvis får sparken, men at de får litt andre roller.
Det snakkes ikke om en DoF, men heller en mer rutinert sparringspartner til Rodgers. Skal jeg tippe så tipper jeg at Pascoe får en annen rolle, og vi henter inn en ny assistent. En som har vært ute en vinternatt før, og har bedre kjennskap til europeisk fotball. En som kan være med i transferkomiteen, og kan være den som har hovedansvaret for kjøpene fra utlandet. En som skjønner hva vi trenger rent sportslig, både langsiktig og i nuet. Rodgers får fortsette med hovedansvaret blant spillerne i PL, spillere han kjenner til.
Ikke at assistenten skal overstyre Rodgers på kjøp fra kontinentet, eller at Rodgers overstyrer assistenten på kjøp fra PL. De skal jobbe sammen. De skal bli enige om det som er det beste for laget. De må samarbeide.
Vi trenger en som kan stille kritiske spørsmål til Rodgers, og ikke bare være en nikkedukke. Vi trenger en som kan hjelpe Rodgers med å gjøre de rette valgene når han er i tvil. Dette er kanskje det beste med nåværende manager. Ikke en som er over Rodgers, men en som er under han. Forhåpentligvis blir resultatet det samme, sånn at vi kan skape et godt kollektiv. Vi trenger flere gode fotballhoder, med et skarpt blikk på spillet og de ulike spillernes kvaliteter. Om det ikke er en DoF, så må de i det minste være en assistent. Man Utd klarte seg mer enn godt nok med Ferguson og Meulensteen.
To hoder tenker bedre enn én.

Cheron75:
Jeg er fremdeles ukomfortabel med Brendan ved roret.
Men, jeg er ikke større en at jeg støtter opp, håper på ett godt vindu og sitter klar til første seriekamp og støtter gutta...

Snake Plissken:
Tror nok BR må ha en jevn bra sesong om han skal holde jobben. Om Klopp tar en 6 måneders pause så er han ledig igjen til Jul.
Men uansett nå som BR blir sittende må vi nå fortsatt bare håpe på seier etter seier hver bidige kamp uansett hva man syns om fyren. Om sesongen starter som i fjor så tror jeg han blir sparket i Desember.
Det jeg undrer på er hvilke mål som ble satt i møtet i går.
Hvor krever FSG at vi skal ligge ved sesongslutt denne gangen?
Skal vi ta CL plass, stiller de da med midler til en slik satsning? Tør de slippe midler til BR når de vet at de kanskje må sparke han om 6 måneder?

McVean:
Rodgers må virkelig ha vært så pass overbevisende i evalueringen at jeg begynner å tro at han er i stand til å selge sand i Sahara. Jeg regner med at tanken bak at han får fortsette utelukkende baserer seg på at han skal få sjansen til å rette opp sine feil, men jeg mistenker at hensynet her gagner personen mer enn klubben. Hva foretar man seg om det blir en elendig åpning på kommende sesong? Venter man til jul med å foreta seg noe eller sitter han trygt ut sesongen uansett?
Jeg greier ikke å se hverken med de spillerne som er linket inn eller med Rodgers fornyede tillit at ting vil forbedre seg rimelig umiddelbart, derfor hadde jeg sett en ny manager komme inn så fort som mulig. Kanskje eierne sitter løst med hammeren om det blir en dårlig åpning på sesongen, men jeg er da redd for at det blir en panikkansettelse som fører til at forbedring på kort sikt ikke kan forventes. Kontinuitet er noe jeg fra utgangspunktet er tilhenger av men ikke for enhver pris.

El Pibe De Oro:
Om dette ender opp med at Brendan Rodgers får mer å si angående transfers har vi virkelig lagt gullegget. Vil være et paradoks om han faktisk ender opp med mer tillit etter sesongen.
Frykter at evalueringen av sesongen ender opp med at man fokuserer på feil ting, og at feil folk blir tillagt hovedskylden.
Hvordan transferkomiteen f.eks har "skylden" i 9 baklengs mot Palace og Stoke i det siste kampene må gudene vite.
Topp 4 er absolutt minstemål for Rodgers neste sesong om han skal bli sittende. Han er på overtid allerede, men det er en frykt at klubben har senket ambisjonsnivået. Uttalelsen fra Werner i sin tid om at vi kunne kjempe med hvem som helst når det gjelder spillerkjøp har fortsatt til gode å gjøre seg gjeldende.