Full av selvtillit før ligastarten

Divock Origi (20) innrømmer at han har funnet seg svært godt til rette i Liverpool-stallen.

– Det viktigste har vært å bli tilpasset tempoet og spillerne. Jeg har vært nødt til å gi 200 prosent på hver treningsøkt, men jeg lærer hver dag, og nå betaler det seg, sier spissen til klubbens nettsider.

Les også: – Fornøyd med variasjonen på topp

Den unge belgieren scoret Liverpools første mål under møtet med HJK Helsinki i går, noe som var hans andre fulltreffer i den røde trøya. Den første kom i debuten mot Thailand All-Stars i juli.

Origi kom inn for spisskollega Danny Ings (23) etter timen spilt på Olympiastadion, og brukte bare ti minutter på å score. Likevel synes han finnene vartet opp med god motstand, særlig for angrepsspillerne.

– Har startet bra

– Jeg synes vi spilte bra, og jeg er alltid glad for å score. Som spiss var det veldig vanskelig å spille mot dette laget. Men manageren kom frem til noen taktiske løsninger, og til slutt vant vi 2–0, fortsetter han.

Liverpool kjøpte Origi for 9,8 millioner pund i fjor sommer, men unggutten tilbrakt forrige sesong på utlån hos Lille i Frankrike. Nå har han trent med Liverpool-spillerne i en snau måned.

– Jeg føler jeg har startet bra. Jeg har tilpasset meg tempoet, for i England er det veldig høyt. Jeg er veldig glad for å score, og jeg har selvtillit foran den nye sesongen, sier Origi.

Denne sommeren har klubben slått på stortromma og hentet inn hele sju spillere. Blant dem er Christian Benteke (24) og Roberto Firmino (23), som kostet klubben over en halv milliard norske kroner. Origi tror på rød suksess i tiden som kommer.

Se oversikt: Kjøp og salg i sommer

– Med de nye spillerne har vi en veldig sterk stall. Alle er i god form, og vi er klare for Stoke. Vi er klare for en veldig god sesong, mentaliteten er god, vi står veldig samlet som en spillergruppe, og nå må vi viste det på banen.