Ga Chelsea-spillerne langfri før Liverpool-kampen

José Mourinho har latt spillerne hvile ut etter seriemesterskapet. Han varsler også endringer i laget mot Liverpool.

Etter at Chelsea ble serievinnere etter 1-0-seieren mot Crystal Palace forrige helg, fikk laget noen ekstra dager med hvile av Jose Mourinho, ifølge Mirror.

Eden Hazard delte tidligere denne uken bilde av seg selv på stranda, og laget er ikke tilbake på trening før i dag, fredag. Dermed har laget bare to dager til å forberede seg til de får besøk av Liverpool på søndag.

"Dette vil garantert få noen til å heve øyebrynene i Manchester United," kommenterer The Telegraph nyheten.

Vil gi noen nye muligheten

José Mourinho på sin side, har fortalt sine spillere at de har en plikt til å spille som mestere resten av sesongen.

- Vi har et ekstra ansvar siden vi er engelske mestere, sier Mourinho.

- Jeg kjenner allerede ansvaret. Jeg vet at spillerne nå kan puste ut, og de fikk noen dager fri. Men vi må komme tilbake og være profesjonelle til slutten av sesongen, i tre kamper til. Vi må være i stand til det. Men selvsagt vil jeg gi sjansen til noen gutter som ikke har fått så mange muligheter denne sesongen, sier Mourinho ifølge London evening standard.

Dermed kan Loic Remy, John Obi Mikel, Kurt Zouma, Juan Cuadrado og Filipe Luis være aktuelle fra start mot Liverpool. Noen andre spillere har bedt om å ikke bli hvilt.

- John Terry og Branislav Ivanovic har allerede fortalt meg at de vil spille hver eneste ligakamp fra start, så de vil ikke være blant spillerne jeg vil bytte ut, sier Mourinho.

Flere skader

Ramires har pådratt seg en nyresykdom og ventes ikke å være tilbake på banen før om tidligst et par uker.

Oscar er ute for resten av sesongen med en skade, og det var også årsaken til at han ikke kom med i troppen til Brasil for Copa America.

Før Crystal Palace-kampen uttalte José Mourinho at han ikke vil risikere sin toppscorer Diego Costa mot Liverpool, om tittelen allerede er sikret.

- Vi trenger ikke å forhaste oss, så vi gir ham maksimalt med stabilitet for å bli sterkere. Det er en sjanse for at han ikke spiller igjen denne sesongen. Hvis vi vinner på søndag, vil han ikke spille mot Liverpool. Hvis vi ikke vinner på søndag, spiller han mot Liverpool. For øyeblikket handler det om resultat etter resultat, behov etter behov, sier Mourinho.

Costa har slitt med en hamstring-skade i lengre tid.

LES OGSÅ: 2,42% sjanse for at Liverpool vinner