Gerrard følte hamstring

Steven Gerrard ble byttet ut for sikkerhets skyld med en øm hamstring. Raheem Sterling ble ikke klar etter smeller pådratt i de to foregående kampene. Mario Balotelli tilbake etter skade.

Liverpool byttet ut Steven Gerrard midtveis i 2.omgang, hvor Brendan Rodgers valgte å sette inn Dejan Lovren og flytte Emre Can opp på midtbanen. Assisterende manager Colin Pascoe sa imidlertid etter kampen at kapteinen gikk ut etter å ha følt en skade.

- Det for å være på den sikre siden med Steven. Han kikket over til oss og kunne føle litt i sin hamstring, slik at vi valgte å bytte ham ut.

- Raheem var skadet. Han tok flere smeller mot Bolton, og også mot Everton. Trolig skulle vi ha tatt ham av tidligere da han haltet litt. Det er årsaken til at han ikke var tilgjengelig i kveld.

- Mario arbeider alltid hardt på trening. Han har nylig vært syk og har hatt noen smeller på sin fot, slik at han ikke fikk på seg fotballstøvlene. Det er til hans heder at han har holdt det gående og fikk et fortjent seiersmål. Jeg er sikker på at et vinnermål vil gjøre ham glad. Mario visste at han ville bli involvert i kveld, og det ble han sannelig.