Gerrard hedret av spillerforeningen

Steven Gerrard ble i kveld hedret av PFA for sitt bidrag til engelsk fotball gjennom mange sesonger. - Det har vært et privilegium, uttalte Liverpools kaptein. Hazard og Kane årets spillere.

Spillerne i England er i dag samlet i London for å motta utmerkelser fra sin egen forening, PFA.

Philippe Coutinho kom med på Årets Lag i Premier League. Brasilianeren er også nominert til å bli Årets Spiller som vil bli offentliggjort senere i kveld.

Steven Gerrard og Frank Lampard fikk begge en spesiell utmerkelse for sitt bidrag til engelsk toppfotball over mange år. 

"Hver gang du får en individuell utmerkelse for det arbeidet du gjør, da blir du alltid fornøyd", uttalte Stevie G etterpå.

"Det som kreves er hardt arbeid og forsakelser", fortsatte Liverpools kaptein på spørsmål om hva som skal til for å være på toppen i så mange år. "Du behøver også litt flaks på veien, og du trenger å være sammen med gode spillere og stab."

"Du må være i en klubb som er sulten på suksess. Det har vært et privilegium å ha representert Liverpool over så lang tid og få oppleve slike høydepunkt i min karriere og ha muligheten til å dele dem med noen vidunderlige mennesker."

Eden Hazard ble kåret til Spillernes Spillere for 2014/15, mens Harry Kane ble Spillernes Unge Spiller.