Gerrard med åpent brev

Steven Gerrard har skrevet et åpent brev til Liverpool Echo, der han takker supporterne og byen for all støtten.

«Å si farvel har ikke vært lett. Liverpool Football Club har vært en enorm del av livet mitt siden jeg var åtte år gammel, og jeg vet hvor mye jeg kommer til å savne det. Det har vært en følelsesladd tid for meg og familien, med min siste kamp på Anfield mot Crystal Palace, og så min siste  kamp borte mot Stoke City.»

 

«Jeg har blitt blåst bort av avskjeden jeg har fått fra supporterne, og ønsker å takke alle som en. Det er noe jeg vil sette pris på resten av livet. Det har vært et privilegium å representere denne fotballklubben så lenge.»

 

«Selvsagt kom høydepunktet i karrieren min i Istanbul for 10 år siden. Det var den beste kvelden i mitt liv. Det var ingen stoltere mann på planeten enn meg da jeg løftet Champions League-troféet.»

 

«Folk har ofte spurt meg om presset for å levere for Liverpool, men jeg har aldri sett det som noen byrde. Jeg har hatt et stort ansvar, men jeg har alltid elsket det. Det har vært en stor ære å være kaptein for denne klubben så lenge. Jeg har alltid gjort mitt beste, og prøvd å lede med eksempel.»

 

Hele det interaktive brevet kan leses her.