Gerrard minst dårlig

En forferdelig sesongavslutning for Liverpool, som tapte 6-1 på Britannia Stadium. Og en trist avskjed med Steven Gerrard, som tross alt var sitt lags minst dårlige spiller. Kapteinen gjorde også gjestenes mål.

Spillerbørs:

Mignolet 3Seks baklengs på sesongens siste dag høres forferdelig ut. Et par av scoringene hadde han ikke sjanse på, men han var slett ikke patent da han ga retur på Charlie Adams skudd i forkant av 1-0, og burde også vært mer på hugget ved den andre scoringen.
Can 2Hadde en marerittomgang, og ble forståelig byttet ut i pausen. 1-0 scoringen ble dratt opp på hans side, og han må ta hele skylda for 3-0 målet når han på uforståelig vis header ballen i beina til Walters.
Skrtel 3Rygger alt for mye i mange situasjoner, og blir rett og slett for passiv ved flere av Stokes scoringer. Var også heldig som ikke ble utvist, da han slapp unna sitt andre gule kort midtveis i andre omgang.
Sakho 3Var tilbake etter et lengre skadeavbrekk, og virket rusten. Ble fort stresset, og var negativt involvert i Stokes fjerde scoring.
Moreno 4Var den som var minst involvert i negative situasjoner i forsvarsrekka før pause, men ble likevel ofret i pausen.
Leiva 3Mistet ofte ballen i farlige posisjoner, og var negativt invovlert i Stokes fjerde mål. Fikk et tidlig gult kort, som virket litt billig.
Allen 4Åpnet kampen greit, og var god til å vende spillet, men ble mer og mer anonym utover i matchen.
Henderson 4Dårlig adresse på flere pasninger, og klarte aldri å vinne midtbanekrigen mot aggressive Stoke-spillere.
Lallana 5Prøvde og prøvde, og var Liverpools beste spiller før pause. Ble frustrert utover i kampen, når dommeravgjørelsene ikke gikk hans vei. Ble snytt for to straffespark.
Gerrard Liverpools beste6Hadde mer vilje enn de fleste av sine lagkamerater. Slo flere gode pasninger, og scoret også gjestenes mål på vakkert vis, og ble dermed Liverpools toppscorer denne sesongen med 9 mål.
Coutinho 4Forsøkte hele tiden å skape ting, men ble for veik fysisk mot aggressive Stoke-spillere. Skuddforten var heller ikke riktig innstilt.
Toure 4Kom inn for Can ved pause. Klarte seg greit lenge, men ble veldig passiv da Diouf la inn til Crouch ved 6-1 scoringen. Rotet seg også inn i et hasardiøst pasningsspill med Mignolet når duoen ble presset.
Lambert 0Markerer seg med målgivende stuss til Gerrard bare sekunder etter at han entret banen. Ellers fikk han ikke utrettet så mye.
Ibe 5Var frisk og positiv i den omgangen han fikk på banen. Kom seg flere ganger til dødlinja, men avleveringene var litt for upresise.