Gerrard og Skrtel spilte treningskamp i dag

Bak lukkede dører på Melwood var Steven Gerrard og Martin Skrtel i aksjon for juniorlaget mot Shrewsbury Town U18. Det var duoens første kampminutter for Liverpool på drøyt tre uker.

Ifølge tabloidavisen Daily Express arrangerte Liverpool denne treningskampen kun for å gi de to førstelagsspillerne muligheten til å spille før kommende helgs FA-cupsemifinale mot Aston Villa på Wembley.

Begge ble ilagt en karantene på tre kamper for stemplinger under hjemmemøtet med Manchester United før landslagspausen i mars. Gerrard ble sendt i dusjen bare sekunder etter innhoppet, mens Skrtel fikk straffen av Det engelske fotballforbundet (FA) den påfølgende uka.

De har allerede stått over mot Arsenal og Blackburn, og kveldens ligaoppgjør mot formsvake Newcastle blir den siste de må se fra tribunen. Derfor er både Skrtel og Gerrard tilgjengelig til London-turen om seks dager.

Sammen med de to stjernene fikk en rekke akademispillere, deriblant Corey Whelan, som spilleren selv bekrefter via Twitter, være i aksjon på Melwood i dag. Resultatet fra treningskampen er foreløpig ikke kjent.

Les også: Sakho trolig ute i én måned

For øvrig er Emre Can, som sto over mot Blackburn etter utvisningen på Emirates i forrige serierunde, er tilgjengelig til kveldens kamp mot Newcastle på Anfield.