Gerrard trolig spilleklar etter smell

Steven Gerrard fikk seg en smell i kampen mot West Bromwich, og haltet en stund rundt på gressmatta. Men kapteinen antas å bli friskmeldt til bortekampen mot Hull i morgen kveld.

Liverpool Echo melder at Steven Gerrard forventes å bli spilleklar til kampen mot Hull, selv om han fikk en liten smell i kampen mot West Bromwich. Mange trodde at Gerrard kom til å bli vraket fra startoppstillingen på The Hawthorns, etter kapteinens svake innsats i semifinalen mot Aston Villa i FA-cupen. Så skjedde ikke.

- Jeg var aldri i tvil om at Steven skulle starte mot WBA, sier Brendan Rodgers til Echo.

- Vi hadde en følelse av at West Bromwich var et lag som trolig ville legge seg dypt, så vi trengte hans egenskaper til å diktere kamper. Hans pasningskvaliteter og spillerforståelse var viktig for oss. Han er en av våre beste spillere, slår manageren fast.

Etter kampen på The Hawthorns ville pressekorpset vite hvor mye spilletid Gerrard kommer til å få i de fem gjenværende kampene.

- Det tar vi kamp for kamp, egentlig. Han fikk en liten smell, så vi får se hvordan han kommer til hektene igjen etter den, og så tar vi det derfra.

- Han er ikke en som ønsker å hvile. Han trener hver dag, og er i god form. Han har de rette holdningene. Han vil være ute etter å få spille helt frem til siste fløytesignal mot Stoke.