Gjennomfører pre-season med Stoke

Glen Johnson har nå sluttet seg til Stokes treningsleir i Singapore, viser et bilde klubben har publisert. Overgangen til pottemakerne skal bekreftes om kort tid.

Sammen med nysignerte Shay Given og Marco van Ginkel poserte den tidligere landslagsbacken for pressen iført Stoke-skjorte i dag. Det er bare timer siden Johnson ankom Singapore, der Britannia-klubben gjennomfører oppkjøringen.

Les også: – Det trengs forandringer

30-åringen, som ble frigitt da kontrakten med Liverpool løp ut i slutten av juni, ble lenge koblet til Roma, men like før helga meldte Sky Sports at Johnson gjennomførte den medisinske testen hos Stoke.

I går skrev samme kilde at Johnson hadde signert for Mark Hughes’ klubb. Nå avslører Stoke at Johnson er på plass i Singapore, og at en endelig overgang vil bekreftes.

Ifølge Stoke Sentinel forventes Johnson å fullføre overgangen i morgen. Backen kommer trolig ikke til å spille i Stokes møte med Everton i Barclays Asia Trophy onsdag, skriver avisen videre, men ventes å få noen minutter mot Arsenal og et sammensatt lag fra Singapore.

Johnson fikk totalt 200 opptredener i løpet av seks år på Merseyside. Han scoret ni ganger – tre av dem allerede i sin første sesong – og vant ligacupen på Wembley for tre år siden.

– En stor takk til alle menneskene der ute som genuint har støttet meg gjennom de seks siste årene, skrev Johnson, som særlig de siste sesongene har møtt kritikk fra fansen, til sine følgere på Twitter i slutten av mai.