Glad for fremgangen

Simon Mignolet er fornøyd med Liverpools prestasjoner i de par siste kampene, men keeperen slår fast at laget kan prestere på et enda høyere nivå enn de gjorde mot Chelsea.

- Det er selvsagt positivt når du slår tilbake mot et Chelsea-lag som er vanskelige å slå, etter å ha blitt liggende under 1-0 etter fire minutter, konstaterer Mignolet overfor Liverpoolfc.com.

- Det mest positive er imidlertid at vi kan prestere på et enda høyere nivå enn dette. Det er mye vi kan forbedre i forhold til Chelsea-kampen, selv om vi vant 3-1. Det kan bare være positivt, fortsetter belgieren.

- Hele troppen får mye selvtillit når du tar tre poeng etter en veldig god kamp på bortebane, spesielt mot et lag som Chelsea. Selv om vi kom under tidlig i kampen, slo vi sterkt tilbake og gjorde tre mål. Det var en veldig god følelse å kunne feire seieren sammen med fansen.

- Nå ser vi fremover, og har to kamper til før det skal spilles landskamper igjen. Dette er viktige kamper for oss. Forhåpentligvis får vi like gode resultater som vi fikk mot Chelsea.

- Vi satser på å få ytterligere fremgang. Det er hva vi jobber for på trening hver dag. Det er den eneste måten å gjøre det på. Dersom vi fortsetter med det vi gjør for øyeblikket, tror jeg det er noe vi kan dra nytte av på lang sikt.

- Alle jobber hardt for hverandre, og ønsker å dra lasset i samme retning. Vi har en veldig fin gruppe. Det er god stemning i garderoben, og det vil gjøre det enklere å vinne kamper. Det er bare om vi står sammen vi kan vinne, og spesielt er det viktig når du spiller bortekamper. Du må angripe med hele laget, og forsvare deg med hele laget. Det er hva vi gjør nå.

 

#YNWA

Et bilde publisert av Simon Mignolet (@22mignolet22)