Glad for sitt første ligamål

Lazar Markovic ble matchvinner mot Sunderland, og hadde også en susende volley i tverrliggeren. Serberen fryder seg over at det endelig begynner å løsne for ham i Liverpool-drakta.

- Dersom ballen hadde gått i mål ville det ha vært den beste scoringen i min karriere, sier Markovic til Liverpoolfc.com om volleyskuddet i tverrliggeren mot Sunderland.

- Jeg har studert andre spillere, og lært skuddteknikk av dem. Jeg har lært av andre spillere, for jeg har sett dem skyte, og forsøkte selv i denne kampen.

- Men jeg har ikke sett noen gjøre det på akkurat den måten jeg gjorde det. Det er vanskelig å få til. Selv om jeg hadde forsøkt ti ganger hadde jeg kanskje ikke fått mål. Så jeg tror jeg var litt heldig i tillegg.

- Selvsagt skjøt jeg i håp om få mål. Jeg siktet ikke på publikum!

- Jeg håpet det skulle bli scoring. Du tenker ikke så mye i en slik situasjon. Du bare forsøker. Ballen gikk ikke i mål, men det er ikke noe du kan gjøre ved det. Du fortsetter bare å spille.

- Jeg var helt i skyene når jeg scoret målet mot Sunderland. Alle kastet seg rundt meg. Det var en utrolig følelse. Jeg har ventet ganske lenge på at det skulle skje. Jeg håpet det ville skje, og er veldig glad for at det skjedde.