Gleder seg alltid til å møte Swansea

Assistentmanager Colin Pascoe gleder seg alltid til kampene mot sin tidligere arbeidsgiver, Swansea.

- Det første folk ser etter når terminlisten kommer er kampene mot Manchester United, Chelsea og slike lag, men for meg er det annerledes. Det første jeg ser etter er kampene mot Swansea. Jeg ser virkelig frem til kveldens kamp, sier Pascoe til Liverpoolfc.com.

Liverpool er ubeseiret på sine 12 siste kamper i Premier League, og står med fire strake seire.

- Når man vinner kamper styrker det selvtilliten til spillerne, og dermed får man resultatrekker som dette, forklarer Pascoe.

- Spillerne er i meget god form. De har spilt mange kamper. De har spilt kamp hver fjerde dag. Alle spillerne i troppen skal ha honnør for måten de har forberedt seg til kampene på.

Nå er det åtte dager siden sist Liverpool spilte kamp. Det er ikke ofte denne sesongen at det har gått så lang tid mellom to kamper.

- Spillerne er fokuserte. Nå har de stort sett bare en kamp for uken fremover, om man ser bort fra cupkampen i april. Det kan de dra nytte av, akkurat som vi gjorde det i fjor.

- Ser vi tilbake på fjorårssesongen, så hadde vi stort sett bare en kamp for uken. Våre spillere vil trolig dra nytte av den erfaringen nå i innspurten.