Gleder seg til å møte Agüero

– Vi er nødt til å være smarte og fokuserte hele tiden, sier Liverpool-stopper Dejan Lovren.

Kroaten forventes en plass i midtforsvaret når Sergio Agüero og serieleder Manchester City står på motsatt banehalvdel i kveld. Dette blir hans første sjanse til å vise seg fra start etter kneskaden til Mamadou Sakho i forrige runde.

– Jeg vet vi har mange skader for øyeblikket, men jeg tror vi har selvtillit. Vi har tillit til spillerne, til laget og manageren. Det er en tøff plass å besøke, helt klart, men vi vet hvordan vi kan vinne over Manchester City, sier han til klubbens nettsider.

– Vi viste det forrige gang vi møtte dem på hjemmebane. Vi er bare nødt til å være tålmodige; vi trenger ikke å stresse. Vi må beholde roen med ballen, legger 26-åringen til.

Lovren sikter til da Liverpool slo de lyseblå 2–1 på Anfield i mars. Jordan Henderson ga rødtrøyene ledelsen med et kremmerhus tidlig i oppgjøret, før Edin Dzeko, som nå spiller i Roma, utliknet. Philippe Coutinho ble matchvinner kvarteret før full tid.

Saken fortsetter under.

Men på Manchester Citys hjemmebane, Etihad, har ikke Liverpool vunnet en ligakamp siden de snudde 0–2 til 3–2 for sju år siden. Lovren håper de røde kan bygge videre på utviklingen de hadde – før de gikk på sitt første tap på 13 kamper for to uker siden.

Les også: Fyldig statistikk før storkampen

– Det kommer til å bli en tøff kamp, de har kvalitetsspillere. Men nå er vi i god form og har god mentalitet. Vi fikk i hvert fall ikke det vi forventet mot Crystal Palace i forrige kamp, og det var en liten nedtur for oss. Men nå, etter landslagspausen, er vi tilbake, og vi gleder oss til å møte Manchester City.

– Jeg er ikke redd

Trolig er Agüero, som har slitt med skader, tilbake i startelleveren til Manchester City i dag. Sist den lille argentineren var på banen, scoret han hele fem ganger mot Newcastle på dagens kamparena.

– Jeg ser frem til det. Jeg elsker å spille mot gode spillere. Jeg kategoriserer aldri spillere, jeg respekterer alle, men jeg er ikke redd. Jeg gleder meg til å møte ham. Jeg har hatt muligheten til det tre eller fire ganger tidligere, sier Lovren.

– Han er en kvalitetsspiller, selvsagt, og kan score på én sjanse. Så vi er nødt til å være smarte og fokuserte hele tiden mot ham. Jeg må bare være meg selv. Jeg må være konsentrert, og det er alt.

Avspark på Etihad er klokka 18.30.