Gleder seg til å trene med Liverpool

Steven Gerrard håper å lære noe nytt av Jürgen Klopp.

Ferien er over for Steven Gerrard. Neste uke skal han begynne å trene med Liverpool på Melwood, men den tidligere Liverpool-kapteinen understreker at det kun er snakk om trening, og slår fast at det er uaktuelt å spille for Liverpool på lån i vinter.

– Jeg begynner å trene med Liverpool i neste uke, og skal trene med dem i noen uker fremover. Jeg ser veldig frem til å jobbe sammen med Mr. Klopp, og se hvordan han er. Jeg håper å lære en del nytt under ham, uttaler Gerrard til BT Sport.

Ikke aktuelt med lån

På spørsmål om er det aktuelt å spille på lån for Liverpool etter jul var imidlertid svaret kort og kontant.

– Nei

– Som spiller skal du aldri si aldri, men for øyeblikket ser det ut til at jeg skal spille en sesong til i USA, og så gir jeg meg.

– Jeg ville lyve om jeg ikke sa at jeg savner å spille i Premier League for Liverpool, og for England. Du ønsker at slikt skal vare så lenge som mulig.

Mirakelmannen Klopp

– Jürgen Klopp har allerede begynt å utrette mirakler. Jeg er veldig opprømt over at han er blitt Liverpool-manager. Du ser det allerede i Liverpools prestasjoner, spesielt på bortebane, at Klopp-effekten begynner å slå ut. Kontringspresset og det å jobbe veldig hardt i alle ledd. Alle har kjøpt filosofien hans om å jobbe hardt for laget. Alt faller på plass. Utfordringen for Liverpool nå er å få orden på hjemmeformen. Klarer de det, kan de kjempe om en topp fire-plassering. Jeg vet Liverpool-fansen og spillerne er veldig opprømte over å ha Jürgen Klopp som manager.

– Han har gjort underverker for hele fotballklubben. Han har løftet fansen, hele staben og alle spillerne. Han gir alle disse klemmene, og har brakt smilene tilbake. Det var en vanskelig start på sesongen, og det vil ta tid. Men så snart Klopp har fått jobbet med disse spillerne over tid kan Liverpool bli et lag å regne med igjen. Jeg tror at de med tiden vil kjempe om alle de store trofeene igjen.

– Liverpool tar Europaligaen på alvor. Gulroten er at du kvalifiserer seg til Champions League ved å vinne denne turneringen. Du er ikke garantert en topp fire-plass, så Liverpool tar Europa League seriøst. Det ser du ved hvor sterke lag manageren benytter. Jeg tror han vil forsøke å vinne turneringen. Det er et flott trofe å vinne. Jeg har selv opplevd å vinne det.