God kamp av Mignolet

Simon Mignolet hadde et par klasseredninger da Belgia vant 3-1 mot Italia. Fem øvrige fra Liverpool i aksjon på en aktiv landskampskveld ute i Europa.

Det var gått omtrent to minutter da Simon Mignolet måtte ta ballen ut av nettmaskene hjemme mot Italia. Liverpools keeper var kjapt nede på et skudd fra kort hold, men greide ikke å få vekk returen og Candrera kunne gi Italia ledelsen.

Mignolet og Belgia reiste seg imidlertid stort, da sisteskansen snart hadde en fin refleksredning på et skudd fra skrått hold. Belgia gjorde 1-1 og 2-1 ved Vertonghen og De Bruyne, før Simon igjen viste seg frem med en reaksjonsredning på en heading fra Pelle. Belgia fastsatte så sluttresultatet til 3-1 ved Batshuayi.

England tapte 2-0 i Spania etter sene mål av Mario og Cazorla. Da hadde Adam Lallana blitt byttet ut, etter 63 minutter. Nathaniel Clyne satt på benken gjennom hele kampen.

Frankrike fikk en sterk 2-0 seier mot Tyskland, etter mål fra spissene Giroud og Gignac. Emre Can viste igjen sin allsidighet da han kom inn etter 33 minutter som følge av en skade, og spilte resten av kampen på venstre vingback.

Wales hentet inn Nederland to ganger, men til slutt ble det 3-2 til gjestene fra treskolandet. Joe Allen misset straffespark på overtid i 1.omgang, men Ledley satte inn returen til 1-1. Allen hadde også assist da Huws gjorde 2-2. For Nederland scoret Dost og Robben 2.

Martin Skrtel pådro seg gult kort etter 93 minutter, etter at 3-0 for slovakene ble redusert til 3-2 for gjestene fra Sveits.

Harry Wilson scoret seiersmålet for Wales U21 på overtid hjemme mot Albania U21 i en EM-kvalifiseringskamp.

Ryan Fulton var ubenyttet reserve da Skottland U21 spilte 2-2 hjemme mot Ukraina U21 i EM-kvallik.