Grønt lys for Flanagan

Liverpool-back Jon Flanagan har vært hos en kirurg i hovedstaden og endelig fått tillatelse til å returnere etter kneskaden som har holdt ham ute av spill gjennom hele inneværende sesong.

22-åringen var på banen under den storstilte veldedighetskampen på Anfield i forrige måned, og han skulle få en ny gjennomkjøring under en lukket treningskamp, sammen med blant andre Steven Gerrard og Martin Skrtel, på Melwood mandag.

Fryktet ny operasjon

Men fordi det ble oppdaget væske i kneet hans, fikk ikke Flanagan være med. I stedet ble scouseren sendt til Andy Williams, en svært anerkjent kirurg, i London. Klubben bekymret seg for at spilleren måtte under kniven igjen, men Williams bekreftet at det ikke var nødvendig.

Nå kan Flanagan fortsette opptreningen som normalt, og det er et håp om at han kan returnere for førstelaget i løpet av sesongen, skriver lokalavisen Liverpool Echo i ettermiddag.

Neste steg for den populære sidebacken, som har vært ute siden han pådro seg en kneskade under sesongoppkjøringen i fjor sommer, er å bygge opp formen nok til å få noen minutter for U21-laget i tiden som kommer.

Selv om kontrakten hans med Liverpool løper ut ved sesongslutt, forventes det at han skriver under på en forlengelse med klubben, skriver Liverpool Echo-journalist James Pearce.

Les også: – Krever mer i lønn

– Forhåpentligvis blir kontrakten ordnet. Han er en stor del av fremtidsplanen her. Han gjorde det bemerkelsesverdig bra i fjor, og viste at han er en spiller som kan være med på dette nivået i mange år fremover, har Brendan Rodgers uttalt, ifølge avisen.