Håper å imponere i sommer

Jordon Ibe akter å benytte sommeren godt, og håper å imponere såpass under preseason at han er aktuell for en startplass under ligaåpningen neste sesong.

19-åringen benyttet låneoppholdet i Derby godt, og gikk rett inn i startelleveren til Brendan Rodgers når han kom tilbake fra Championship-klubben i vinter. Han har startet seks kamper siden den gang, og har imponert i flere av dem.

- Det er veldig viktig for meg at jeg inngår i managerens planer for startelleveren i Premier League neste sesong. Derfor må jeg gjøre det bra, og holde formen ved like i sommer, sier Ibe til Liverpools offisielle nettside.

- Jeg ser frem til treningskampene i sommer. Vi var i Asia for to år siden også. Jeg tror det blir en stor opplevelse nok en gang. Jeg har sett hvor mange fans vi har både i Amerika og Asia. Jeg opplevde mye under min første preseason med førstelaget, så jeg gleder meg.

Ibe sikter til når han var med førstelaget til Indonesia, Australia og Thailand i 2013.

- Det var utrolig mange fans på flyplassen ved ankomst. Vi klarte nesten ikke å komme inn på bussen som skulle ta oss til hotellet. Jeg tror det blir like kaotisk nok en gang. Det er flott for alle supporterne vi har der at de får se oss spille.