Håper å løse skadegåten

Daniel Sturridge er sendt til USA i håp om at spesialistene der skal finne årsaken til at spissen stadig pådrar seg småskader.

Brendan Rodgers uttalte under sin pressekonferanse på Melwood i formiddag at Liverpool FC vil snu hver en sten i forsøket på å finne årsaken til Sturridge sine skadeproblemer, og bekreftet at turen til USA var et ledd i dette arbeidet.

I USA vil Sturridge bli undersøkt av Dr Peter Asnis, en kirurg med forbindelser til baseball-laget Boston Red Sox, opplyser Liverpool Echo.

- Vi tror vi har funnet de bakenforliggende årsakene som kan ha skapt problemene som Daniel har hatt denne sesongen, og som stadig har kommet tilbake. Det medisinske teamet her rådfører seg med leger i USA, og vi gjør alt som står i vår makt for å gi Daniel alle muligheter til å holde seg skadefri og tilgjengelig for spill, sa Rodgers på pressekonferansen.

Journalistene ville vite om deler av Sturridge sine problemer også ligger på det mentale plan.

- Det er jeg ikke sikker på. Daniel er som alle andre spillere. Han ønsker å spille og være tilgjengelig, svarte Liverpool-manageren.

- Disse skadeproblemene er synd for ham. Dersom man studerer karrieren hans har han hatt små skadeproblemer hele tiden. Når vi hentet ham til klubben ønsket vi å gi ham alle muligheter til å bli en av toppscorerne i Europa. Vi må gjøre alt vi kan for å få ham ut på treningsfeltet igjen, og tilbake på laget. Derfor går vi så grundig til verks nå.