Håper formen er i anmarsj

Philippe Coutinho håper at hans to scoringer mot Chelsea bærer bud om at han er på vei tilbake i form.

- Dette gjorde godt for meg. Jeg har ikke spilt opp mot mitt beste, og hadde ikke scoret på en stund, så jeg var glad for å score igjen og hjelpe laget, sier Coutinho til Liverpoolfc.com om de to målene han gjorde på Stamford Bridge i helgen.

- Jeg håper dette blir et vendepunkt for meg. Av og til lykkes du ikke med alt du forsøker på, men jeg jobber alltid hardt. Jeg er ute etter å bli bedre, og jeg håper formen vil bli bedre og bedre nå, ikke bare for meg, men for laget, noe som er det viktigste av alt.

Skal bli pappa

Coutinho feiret den første scoringen mot Chelsea ved å plassere matchballen under drakta samtidig som han stakk tommelen i munnen.

- Det var for min datter. Min kone er gravid, og vi venter en liten jente, forklarer brasilianeren.

- Jeg har jobbet ganske hardt med alle sider av mitt spill. Som sagt har jeg ikke spilt så bra. Det har ikke vært noen god periode for meg, men jeg er alltid konsentrert og jobber hardt. Det er mye å jobbe med foran neste kamp, så jeg håper formen tar seg opp nå.

Scoringen like før pause på Stamford Bridge ble satt inn med venstrebeinet.

- Jeg har jobbet med å avslutte med venstrebeinet på trening, og det betalte seg. Heldigvis.

Fokus på neste kamp

Etter tre uavgjortkamper i ligaen innrømmer Liverpools nummer 10 at det var på høy tid med en seier igjen.

- Alle var glade for seieren. Men vi vet at vi bare er i startfasen med denne jobben, og må stå på videre. Jeg mener vi er på riktig spor. Vi har hatt en rekke kamper uten seier, så alle var fokuserte på å vinne, noe som var viktig for oss.

- Tre poeng mot en god motstander har gitt oss et løft og gjorde underverker for selvtilliten vår. Jeg håper vi nå klarer å fokusere på hver enkelt kamp, og oppnå suksess.

- Seieren over Chelsea var veldig viktig, men vi må ta med oss både det positive og negative, slik at vi kan bli bedre. Nå må vi begynne å tenke på neste kamp. Vi kan ikke bruke så mye tid til å tenke på denne kampen. Vi har en viktig kamp denne uken, og jeg håper vi kan prestere bra igjen og vinne.

LES OGSÅ: Sammenligner Coutinho med Götze