Har bestått legesjekken

I ettermiddag ankom Suso det som blir hans nye arbeidsgiver i AC Milan. Echo bekrefter i kveld at 21-åringen har gjennomført den medisinske testen, og han skriver under på en fireårskontrakt.

Den store Milano-klubben forventer å kunne offentliggjøre overgangen i løpet av den kommende uka, ifølge flere italienske journalister. I utgangspunktet har Suso kontrakt med Liverpool ut inneværende sesong, og denne overgangen skal slik det står nå fullføres idet sommervinduet åpner, men AC Milan håper de røde går med på å løslate spilleren allerede denne måneden.

Ifølge anerkjente Gianluca Di Marzio har alle de personlige betingelsene og øvrige formaliteter mellom Suso og Serie A-klubben vært samstemt en lenger periode, og han hevdet tidlig at det hele dreide seg om en kontrakt på fire år. James Pearce i Liverpool Echo bekrefter søndag kveld at det stemmer.

Lokalavisen på Merseyside bekrefter også at Suso gjennomgikk den obligatoriske legeundersøkelsen etter at han landet i Italia tidligere i dag, slik Di Marzio meldte i ettermiddag.

• Les også: – Ingenting er signert ennå

– Jeg er glad for å komme til Milan. Jeg har ikke pratet med (manager Filippo) Inzaghi ennå, jeg kom hit for å ta den medisinske testen, og jeg håper alt går bra, uttalte 21-åringen overfor italienske Sky Sport tidligere i dag.

Suso, som ifølge Di Marzio har brukt kvelden til å spise middag med representanter fra AC Milan, deriblant visepresident Adriano Gallini, kom til Liverpool-akademiet fra barndomsklubben Cádiz i 2010. Etter å ha spilt seg oppover fra juniorlaget, har spanjolen fått 21 kamper for førstelaget til de røde. Han scoret sitt første mål da Liverpool slo Middlesbrough ut av ligacupen i september i fjor.

Ingen av klubbene har foreløpig uttalt seg om overgangen.