Har ikke ødelagt korsbåndet

Mamadou Sakho har ikke ødelagt korsbåndet, men har skader i kneleddet som vil holde ham ute av spill en periode.

Mamadou Sakho må belage seg på en periode på sidelinja grunnet kneskaden han fikk i gårsdagens kamp mot Crystal Palace, men skaden var likevel ikke så alvorlig som mange fryktet, og langt fra like alvorlig som skadene til Joe Gomez og Danny Ings.

En scan i ettermiddag konstaterte at fremre korsbånd ikke er skadet, og dermed er ikke sesongen over for franskmannen, slik mange fryktet når han hinket ut av Anfield på krykker i går kveld.

Man har fortsatt ikke full oversikt over hele omfanget av kneskaden, og manager Jürgen Klopp vet således fortsatt ikke eksakt hvor lenge han må unnvære den gode midtstopperen.

Antagelig vil man få en mer nøyaktig diagnose i morgen, tirsdag, når Sakho oppsøker en spesialist på Merseyside som vil konstatere det fulle omfanget av skaden, og avgjøre hvordan spilleren skal behandles.

Dagens scan konstaterte, ifølge Liverpool Echo, en del skade i kneleddet i høyre kne. Man vet fortsatt ikke om spilleren må opereres eller ei.

Sakho fikk skaden da han landet forkjært etter en hodeduell med Yannick Bolasie. Midtstopperen trakk seg tidligere i dag fra Frankrike-troppen til privatlandskampene mot Tyskland og England.