Har jobbet med avslutninger

Mange avslutninger på mål, men dårlig uttelling, er fasiten etter de to siste Liverpool-kampene.

Den siste uken har Liverpool spilt 210 minutter med fotball og fyrt av rundt 70 skudd, men bare to av avslutningene har funnet veien til nettmaskene.

Manager Brendan Rodgers liker at spillerne hans kommer til sjanser og tørr avslutte dem, men skulle gjerne sett at effektiviteten foran mål hadde blitt bedre.

- Jeg liker den positive tilnærmingen. Etter de første kampene ønsket vi å fremstå som mer kreative, og dersom vi kommer i posisjoner der vi kan skyte er det selvsagt veldig hyggelig, sa Rodgers under sin pressekonferanse i dag.

- Vi må imidlertid bli mer effektive foran mål. Det er ikke noe poeng i å ha så mange avslutninger om du ikke klarer å omsette sjansene i scoringer. Det er noe vi har jobbet hardt med de par siste dagene. Dette er psykologi, og vi må ha en positiv innstilling til dette å avslutte og score mål. I fotball handler alt om selvtillit.

- Så snart vi får noen seiere på baken, og scoringene som spillerne jobber så hardt for å skape kommer, er jeg sikker på at vi vil få se at selvtilliten øker også, og det vil løfte spillerne slik at de virkelig tørr uttrykke seg ute på banen.

(Video med tillatelse av TV 2)