Har mer å gi

Adam Lallana mener han ikke har fått vist seg frem fra sin beste side i sin første sesong i Liverpool, på grunn av en rekke skader. Men den tidligere Southampton-spilleren føler han er i ferd med å finne formen på tampen av sesongen.

Lallana startet sin første Liverpool-kamp siden Liverpools tap for Manchester United den 22.mars, da Brendan Rodgers sitt mannskap slo Queens Park Rangers 2-1 i går. En skade i kampen mot United førte nemlig til et nytt ubeleilig skadeavbrekk for Lallana.

- Vi opptrådte litt nervøst, sier Lallana om gårsdagens kamp mot QPR.

- QPR kjemper for sine liv i bunnen av tabellen. Det var fint å få målet på slutten, og flott at Stevie gjorde målet etter at han bommet på straffe. Det var en god redning av Robert Green egentlig. Vi er glade for de tre poengene, fortsetter Lallana til Liverpoolfc.com.

Lallana har spilt 38 kamper og gjort fem mål i sin debutsesong for Liverpool, men mener han likevel har mer å gå på.

- Jeg har definitivt mer å gi neste sesong. Jeg vil være ute etter å spille mer jevnlig, for det har vært vanskelig for meg å finne rytmen og spille opp mot mitt beste denne sesongen, da jeg har vært ut og inn av laget.

Etter skuffende resultater mot Aston Villa, West Bromwich og Hull smakte det godt med en seier igjen for Liverpool-guttene.

- Vi er skuffet over resultatene de siste ukene, og spesielt kampen mot Hull. Vi spilte bra i andre omgang mot West Bromwich, og følte vi var uheldige som ikke fikk et mål, men mot Hull spilte vi svakt, innrømmer 26-åringen.

- Vi må bare ta en kamp om gangen. Vi skal nå reise til Chelsea og prøve å få med oss et godt resultat derfra. Det blir vanskelig, men vi reiser dit med tro på oss selv og håper å overraske positivt.

- Vi skal stå på til siste slutt. Slik er holdningen i laget. QPR gjorde det vanskelig for oss, og de gjorde det til en kamp der innsats ble avgjørende. De spiller ganske direkte, og slår lange baller mot spissene. Vi kunne ha spilt bedre i perioder, og fått mer fart på ballen, men vi er glade for de tre poengene. Det er de som betyr noe.

SE ADAM LALLANA SIN SPILLERPROFIL PÅ LIVERPOOL.NO